Originally Posted by muratknd Tecavüz başladı yine tekkeyi bekleyen çorbayı içer
YatırımTavsiyesi Değildir.
Originally Posted by alf_ist tekkeyi bekleyen çorbayı içer 3 seneyi geçti ama daha bir çorba içtiğimiz yok
3,28 - 3,64 aralığında atış serbest şu anda. benim fibonacci grafiği öyle diyor. dggyo.jpg
Originally Posted by muratknd 3 seneyi geçti ama daha bir çorba içtiğimiz yok������ sen çorbayı geçmişsinn tatlıya kalmışsın dostum
Originally Posted by alf_ist sen çorbayı geçmişsinn tatlıya kalmışsın dostum Bu ******** insana ne çorba icirirler nede tatlı yedirirler dostum
Originally Posted by muratknd Bu ******** insana ne çorba icirirler nede tatlı yedirirler dostum burda yazılanları okuyorlar zaten nabza göre hareket ediyorlar. en iyisi sessizlik.
Originally Posted by alf_ist burda yazılanları okuyorlar zaten nabza göre hareket ediyorlar. en iyisi sessizlik. Okuyorsolar şu cuma günü ALLAH onları kahrı perişan eylesin ins
Originally Posted by muratknd okuyorsolar şu cuma günü allah onları kahrı perişan eylesin ins aminnn inşallahhh
Forum Rules
Yer İmleri