Sayfa 81/727 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 5810 madde; 641 - 648 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    ne yani dün onca hacim aylar sonra 120 milyonu geçmiş şu ana kadar 10 milyon bile olmamış neden neyi bekliyouz acaba uyan artık hadi kartal aç kanatlarını sen hani yeni avrupa fatihi idin bu liglerde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Görüş açısı..

Yorumsuzdur..

3. hacim bir anda geldi ve bir anda gitti. umarım yeni bir mal kitleme hareketi değildir. alanlara bakıyorum iş yatırım garanti 2.ve 3. sırada. satanlarsa yatırım finans tarzı. Ve tüm yükseliş neredeyse ilk 10 milyonluk hacimde yaşanmış. sonra ahanda gidecek demiştim diye atlayan gençlere mal kitlemekle geçmiş sanırım. 4.35 geçilmediği sürece anlamsız bir yükseliş olarak kalacak. pazartesi kuradan sonra aldıklarını geri verirlerse şaşırmam. ama 7-8 aydır gram kımıldamayan kağıt için az da olsa umut vaadedici. ayrıca yükseltmek isteseler satıcı az olduğundan 3-5 milyonla kağıdı kaldırabildiklerini test etmiş de olabilirler. 4.35 geçilse de güzel güzel arkamıza yaslanıp izlesek yoksa tekrar 4 tl nin altları bedelli ihtimalini güçlendirecek bir hareket gibi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    mal kitleme hareketi olsa burda şu an bjkas forumunda 15 kişi değil de 115 kişi olurdu şu an olabildiğince mal toplanıyor bence dünki hacim bunun ilk işaretidir pazartesi öğle arası kura çekimi ordan güzel bir gurup ta yer alırsak biraz tepki alışı daha çıkar

5.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    mal kitleme hareketi olsa burda şu an bjkas forumunda 15 kişi değil de 115 kişi olurdu şu an olabildiğince mal toplanıyor bence dünki hacim bunun ilk işaretidir pazartesi öğle arası kura çekimi ordan güzel bir gurup ta yer alırsak biraz tepki alışı daha çıkar
    Dostum endeks almış başını gidiyor, endeks hisseleri hareketli milletin burasıyla işi mi olur Allah aşkına.

Mal kitleme mi değil mi bilmiyorum ama ne zaman bjkaş gibi yan hisseler ışığı yaksa milleti çekse ertesi günlerde endeks hareketleniyor ve ky bu yan hisselerde kilit kalıp endeks yükselişini kaçırıyor. Ben yükselir düşer demiyorum, benim fikrim sabit bu hisse hakkında, yaptığı her harekete şüpheyle yaklaşıyorum, isterse fizana gitsin spor hisseleri spekülatif hareket eder, mantıkla falan hiçbir alakası yoktur yaptığı hareketlerin, yani bugün 3,70 kapatsa da 5 kapatsa da bir gram şaşırmam. Neyse inşallah üstten alıp bekleyenler bir miktar zararlarını kurtarmıştır dünkü hareketle ve devamı da gelir de inşallah zararsın kurtulurlar bu lanetten.

6.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    Grup murup yok. real bayern (-4), juve, chelsea (-2), sevilla, shaktar, basel (+3) yaptırır.

7.  Alıntı Originally Posted by burarc Yazıyı Oku
    Grup murup yok. real bayern (-4), juve, chelsea (-2), sevilla, shaktar, basel (+3) yaptırır.
    real bayren (-4) mü İyimser gördüm seni ) lyon çıktığı hafta ne yapmış geçmişe dönüp bak istersen :D

8. Real Bayern juve muve farketmez. Taktik maktik yok. Bam bam bam

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 81/727 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •