Sayfa 211/652 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. Arkadaşlar genel takası öğleden sonra atabilirseniz iyi olur. Perşembe yatırım finans aldığı 1 milyon lotu yabancı içinmi almış görebiliriz.

2.  Alıntı Originally Posted by aslan3800 Yazıyı Oku
    1.64 halen direnc.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kademe göndermeniz mümkün mü sn. aslan.

3. hisse agresif olmayan bir çıkış trendinde görünüyor...bana göre oldukça hoş duruyor...son zamanlarda iki defa agresif çıktı sonradan geriledi..tüm bu hareketleri toplamaya yoruyorum...sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Canlanıyor galiba, ama daha güven veriyor bu sakin yukarı trend...

5. 140 milyon sermayesi 1 milyon karı olmayan hisseler 1.75 borsamizda 110 sermaye 27 milyon karı olan gentaş 1.62 çok çok komik biraz bilanço bilen yatırımcı arkadaşlar gentaşa gelecektir herkeze bol bereketli kazançlar dilerim ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by brbrs123 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar genel takası öğleden sonra atabilirseniz iyi olur. Perşembe yatırım finans aldığı 1 milyon lotu yabancı içinmi almış görebiliriz.

Takastan 1 kelime anlamadım. 1 milyon lot uçmuş adeta? Virmanladigi bi yerde görmedim? Anlayan arkadaş varsa yorumlayabilir mi?

7. Biraz sonra brokerdan takas isticem. Bakar bişey bulursam yazarım. Çoğu işlemi kendinden kendine yapıo zaten. Benim ümidim bu 1 milyon acaba yabancı mı ? Dediydim.

8.  Alıntı Originally Posted by brbrs123 Yazıyı Oku
    Biraz sonra brokerdan takas isticem. Bakar bişey bulursam yazarım. Çoğu işlemi kendinden kendine yapıo zaten. Benim ümidim bu 1 milyon acaba yabancı mı ? Dediydim.
    Teker teker baktım abi. Citi elindeki mal azalmış doce sabit sayilir finansman sadece 19bin artış yani kendine de almamış ama 1 milyon lot nereye aktarmış anlamadım. 1 milyon yani 5 bolup virmanlasa gene kabak gibi görünmez mi yaw?

Sayfa 211/652 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •