Sayfa 1666/1860 İlkİlk ... 666116615661616165616641665166616671668167617161766 ... SonSon
Arama sonucu : 14879 madde; 13,321 - 13,328 arası.

Konu: Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması

1. Vaybe 5.olmusum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by medwig Yazıyı Oku
    arkadaşlar yarışmada 1. Olanlara iphone x vermiyoruz.. Bu kadar telaşa gerek yok.. Bir yarışma için torpil uygulanacağını düşünen varsa çok yanlış bir düşünce içindeler.. Tahminlerinizi yapın oyunun keyfini çıkarın.. Oyunda hile , torpil vs bulamazsınız.. Bunu günün anlam ve önemine karşılık cevap bekleyen arkadaşa yazdım.. @mr&mrs
    günün anlam ve önemini belirten acıklamayı sn 2 ileri 1geri gerekli acıklamayı yaptı..sizden bir açıklama beklemedim ..sn donkişot un dikkati sayesin dede hata yaptığımız yeri bulduk .... ..biz de kendi hatalarımızı düzelttik arkadaşlara gereken tebriği ilettim.... Buranın ne kadar dürüst bir yarışma olduğunu sorgulamak yada ispatlamakta boynumuzun borcudur
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR_İZMİR
    Gönderi
    2,922
     Alıntı Originally Posted by didim2010 Yazıyı Oku
    Tebrikler

Alıntı Originally Posted by MR&MRS Yazıyı Oku
    günün anlam ve önemini belirten acıklamayı sn 2 ileri 1geri gerekli acıklamayı yaptı... Buranın ne kadar dürüst bir yarışma olduğunu sorgulamak yada ispatlamakta boynumuzun borcudur
    Ozaman kusura bakmayın ama "ukala" bir sekilde günün anlam ve önemini belirten diye bir kelime yazmayacaksınız.. Yazarsanız bende haksızlık yaptığınız bahsiyle size cevap veririm.. İnsanlar burada vakitlerini ayırıp yarisma duzenliyor, kendilerine en ufak bir fayda olmadan sadece hep birlikte olunsun vakit geçirilsin diye. Ama siz sanki dünyanın en büyük olayıymış gibi aciklama bekliyoruz diyorsunuz.. Bunun haricinde buranın dürüst bir yarisma oldugunu sorgulama diye bir hakkiniz da yok ve sizin boynunuzun borcuda değil.. Bu bir oyun bana uymuyorsa katılmam ama aciklama bekliyoruz yada buranın dürüstlüğünü sorgulamak gibi laflar biraz abartı..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ozaman kusura bakmayın ama ukala bir sekilde günün anlam ve önemini belirten diye bir kelime yazmayacaksınız.. Yazarsanız bende haksızlık yaptığınız bahsiyle size cevap veririm.. İnsanlar burada vakitlerini ayırıp yarisma duzenliyor, kendilerine en ufak bir fayda olmadan sadece hep birlikte olunsun vakit geçirilsin diye. Ama siz sanki dünyanın en büyük olayıymış gibi aciklama bekliyoruz diyorsunuz.. Bunun haricinde buranın dürüst bir yarisma oldugunu sorgulama diye bir hakkiniz da yok ve sizin boynunuzun borcuda değil.. Bu bir oyun bana uymuyorsa katılmam ama aciklama bekliyoruz yada buranın dürüstlüğünü sorgulamak gibi laflar biraz abartı..
    Syn Medwig, ben saat olayına takıldım onuda açıkladı syn 2ileri 1 geri, Bizde emeğe saygı çerçevesinde, terso bir durum var diye o arkadaşların durumunu teşhis etmeye çalıştık...
    İlk ben yazdım, syn MR benim yazıma istinaden yazdı...

Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma…Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma…

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,145
    Torpil olsa 105. sırada olmazdım..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayın Larix sizin yazinizda birşey yok.. Kafaniza takılmış tabiiki sorabilirsiniz ama ben o kişinin soru sekline takildim. Hesap sorar gibi günün anlam ve önemine istinaden aciklama bekliyorum demesi pek hos değil.. Yinede sayın 2ileri1geri güzel sakin cevap vermiş.. Yetmez gibi benim cevabima da buranın dürüstlüğünü sorgulamak boynumuzun borcu yazıyorsa kusura bakmasin ama okadar da uzun boylu değil..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Torpil olsa 105. sırada olmazdım..
    105 mi ? Unutmuşlar demekki abi. Ayhan başkan ortalikta yok ondandir

Sayfa 1666/1860 İlkİlk ... 666116615661616165616641665166616671668167617161766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •