Sayfa 657/997 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    dolarcılar geçen hafta rezzap davasından bir şey çıkarmı diye bekliyorlardı .Kudüstende bir şey çıkmadı ...Şimdi resinin fazie karşıyım lafına tutundular işleri zor be ..bu arada halk bankası milyon üzerine 15,25 e kadar çıkıyor .
    Reis 2013 ten yana bizim yanımızda,neyse sırayla bir gün faizci olduğunuda görürüz. 15-16 bunlar hikaye. %31 ne zaman onu söyleyin. %31'ide yaparsa Reis yapar.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Reis 2013 ten yana bizim yanımızda,neyse sırayla bir gün faizci olduğunuda görürüz. 15-16 bunlar hikaye. %31 ne zaman onu söyleyin. %31'ide yaparsa Reis yapar.
    ya power abi 15-16 bunlar hikaye diyorsun da sen de biliyorsun bugün mevduat 17 bandına otursun dolar/tl geberir.Ama gelmez o ayrı konu

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    ya power abi 15-16 bunlar hikaye diyorsun da sen de biliyorsun bugün mevduat 17 bandına otursun dolar/tl geberir.Ama gelmez o ayrı konu
    sadece %31'i konuşalım gerisi hikaye. Tl faizi %31 yapmak için neler olması gerekir,bunları konuşmalıyız. sn.enki dün güzel bir yazı yazmış ve 1 sene içinde olacak diyor. %31 olduğunda ben eskisi gibi TL ye geçeceğim. neden 2019 sonuna kadar USD deyim çünkü iki sene sonra TL faizin %31 olacağını hesapladım geçen sene.dolarda o zaman 7 TL civarı gider. %31 TL faizi ve 7TL dolar bu ekonomiyi düze çıkaracak göreceksiniz.

4. Bana gönderebilir misiniz

Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    vakıfbank özel bankacılığı ararsan bu oranı alacaksın , chuky ve ben bu aranı aldık %99 da yarın chuky perşembe ben vakıfbanklı olacağız

isteyene özel bankacılık numarası verebilirim özelden

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    dolarcılar geçen hafta rezzap davasından bir şey çıkarmı diye bekliyorlardı .Kudüstende bir şey çıkmadı ...Şimdi resinin fazie karşıyım lafına tutundular işleri zor be ..bu arada halk bankası milyon üzerine 15,25 e kadar çıkıyor .finans 14,70 ..
    Bugün mü aldınız oranı, Milyon altı ne veriyor sn lucas

6. Peki aktifin durumuna ne diyorsunuz.. Malum dava etkiler mi? Etkilerse ne kadar etkiler.. Sonuçta bankaya açılmış bit dava değil şahıslara açılmış bir dava.. Chucky üstad ne der bu duruma?

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    uzun zamandır bu bankadayım aktifin bonosu nasıl bir bonodur diye cevap bulamadım , en son özel bono olarak karar verdim
    üzümü ye bağını sorma misali , ama malum davadan dolayı büyük ihtimalle çıkacağım, bu aralar mevduata 16,25 verse de
    YTD
    Vade ve miktar nedir acaba?

8. Şu açıklanan enflasyon rakamlarından hesapla TL ye negatif reel faiz veriyorlar. Para eriyor.
    Tüfe:13 Üfe:17,30

Bunları kurtaracak mevduat faizi 15,30 ve 20,35 olmalı.

Şimdi uzmanlar diyorki 1 yıllık ileriye bakmak gerekir, ileride enflasyon düşecek. Bu yüzden mevduat faizlerinin buralarda olması normal.

İyi ama geçmişte aynı mantıkla daha düşük faize razı oldu TL mevduatçı ve kaybetti.

Diyeceksiniz bu nasıl oldu ekonomi kitaplarına göre : Aşırı para basılması enflasyonu artırır faizleri düşürür.

Demek ki ekonominin gerektirdiğinden fazla yani aşırı fazla para basımı var. Şu durumda ne yapalım?
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 657/997 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •