Sayfa 656/997 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Halkbank 14,85

yeni giriş.

2. bende aradım yok oyle bır oran dıyorlar buraya numarayı yazabılırmısını kımle gorustunu yada ozelden atabılırmısınız

Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    daha önce opsiyon yapmadığını düşünüyorum ,sana tavsiyem hiç öğrenme , düz mevduat yap rahat et , 15,45 güzel oran

3.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    eurobond tur , net faiz oluyor ,en son ben 4,70 ile 14 aralığa bağlamıştım ,ama maliyeye stopajı sen bildireceksin
    eurobond ile normal bononun ne farkı var? yatırım bankasıyla işim olmaz ama burgere şu eurobond işini sorayım riski yoksa geçerim. bu bilgi iyi oldu.

eurobond TL cinsi bonoya göre daha sağlamdır....Londra üzerinden satış yapılır ve tahkime gitme hakkı verir.....Ama onunda faiz gelirleri bilmem kaç doları aşarsa maliyeye kendiniz bildirim yapmanız lazım aksi halde bayağı ciddi cezası var.......

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. RTE:

"Ben yüksek faize karşı olduğumu burada tekrar açıklıyorum, açıklamaya devam edeceğim. Çünkü yüksek faizin olduğu bir yerde enflasyonun düşmesi mümkün değildir"

Muratımın işi zor be hadi be murat 0,25 yaparsan bir ihtimal laf yemezsin,elini korkak alıştırma

7.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    yahu altı üstü bir defa bir şey yaptım evde para kalmasın diye olay oldu.
    boş verin gitsin bir daha yapmam.
    Yap hocam bence mahsuru yok bankanın da çok taktığını düşünmüyorum. Hem belki senden sonra ATM sayımı yapıp hafta sonu için oraya koymuşlardır sevaba girmişsindir

8. dolarcılar geçen hafta rezzap davasından bir şey çıkarmı diye bekliyorlardı .Kudüstende bir şey çıkmadı ...Şimdi resinin fazie karşıyım lafına tutundular işleri zor be ..bu arada halk bankası milyon üzerine 15,25 e kadar çıkıyor .finans 14,70 ..

Sayfa 656/997 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •