Sayfa 249/872 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Firma bazlı açıklama var mı? Yoksa ülke geneli üretim bilgileri mi veriliyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yok firma bazlı açıklama olmaz. Genel bir aciklama olur ama o oranları banvite uyarlayabilirsiniz.

Thy ekim kasım havayolu trafik verilerinden nasil olumlu etkileniyor bir bakın.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Firma bazlı açıklama var mı? Yoksa ülke geneli üretim bilgileri mi veriliyor?

Pazar payı hakkında fazla bilgim yok kardeş onun için yorumlayamadım. Banvit iç payasada pazarın yüzde kaçına hakim? Thy ve diğerleri gibi bir oranlama abartı mı olur? Banvit ve diğerleri [emoji23]

Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

3.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Pazar payı hakkında fazla bilgim yok kardeş onun için yorumlayamadım. Banvit iç payasada pazarın yüzde kaçına hakim? Thy ve diğerleri gibi bir oranlama abartı mı olur? Banvit ve diğerleri [emoji23]

Evet thy gibi dersek abartı olur ama yine de sektörde pazar lideri banvittir. Keskinoğlu, şenpiliç, beypiliç gibi küçümsenmeyecek rakipler var.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Tavuk eti üretimi Ekim ayında geçen yıla göre %25 arttı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Ekim 2017 donemi Kümes Hayvancılığı
    Üretimi istatistikleri yayımlandı.

TÜİK'in konuya ilişkin haber bulteni aşağıda bulunuyor:
    " avuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti

Tavuk yumurtası üretimi Ekim ayında bir önceki aya göre %3,8, bir önceki yılın aynı ayına göre %3,7 arttı.

Kesilen tavuk sayısı 106 milyon, kesilen hindi sayısı ise 512 bin adet oldu

Kesilen tavuk sayısı Ekim ayında bir önceki aya göre %20,5, bir önceki yılın aynı ayına göre %23,9 arttı. Ekim ayında kesilen hindi sayısı ise bir önceki aya göre %20,2, bir önceki yılın aynı ayına göre %22,6 arttı.

Tavuk eti üretimi 185 891 ton, hindi eti üretimi ise 4 946 ton olarak gerçekleşti

Tavuk eti üretimi Ekim ayında bir önceki aya göre %19,9, bir önceki yılın aynı ayına göre %25 arttı. Ekim ayında hindi eti üretimi ise bir önceki aya göre %9,5, bir önceki yılın aynı ayına göre %14,2 arttı.
    Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış seriye göre tavuk eti üretimi bir önceki aya göre %2,6 arttı. Takvim etkisinden arındırılmış seriye göre ise tavuk eti üretimi bir önceki yılın aynı ayına göre %25,5 arttı.
    "

6. Veriler güzel geldi ama hisse fiyatı patinaj yapmaya devam ediyor.

7. yine bana hüsran var.olmuyor arkadaş olmuyor. bilançoya kadar kımıldamayacak. ne haber ne beklenti var. endeksle bağımsız mı ilerliyor beraber mi anlamak zor. 110 ları da geçsin endeks, baktık kımıldamıyor o zaman maliyetten çıkarız

Sayfa 249/872 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •