Sayfa 290/487 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by Nacial Yazıyı Oku
    ben şu ana kadar borsada ters düşünmeyi öğrendim elimdeki tüm martıları verdim kimse bile bile zarar etmez satmayanların malını büyük ihtimal 0,50 lerden almayı planlıyor
    Versi versin eee n cok ucuz dan mal sahibi yapar bizi

Bugün yatırınca kuruluşu ile görüştüm bu fiyatın bölünmüş fiyat olduğunu yatırımcı kuruluşunun adı Ak yatırım

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu arada ozak gyreklamini gormekten migdem bulandi bunediryaa

Yani Rüçhan bittikten sonra aynı fiyatla devam edeceğiz

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. rüçhanları satanı anlarımda alan niye alırki......martı 1 tl nin üzerine gitmedikçe ellerinde patlayacak 19 son gün rüçhan tahtası kapanacak 25 ine kadar paralar yatırılacak veya kullanılmayacak bakalım nasıl bir oyun izleyeceğiz....ytd

6.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku

rüçhanları satanı anlarımda alan niye alırki......martı 1 tl nin üzerine gitmedikçe ellerinde patlayacak 19 son gün rüçhan tahtası kapanacak 25 ine kadar paralar yatırılacak veya kullanılmayacak bakalım nasıl bir oyun izleyeceğiz....ytd
    Hisse 1 tl olursa diye tabiki. bence olacak da YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku

rüçhanları satanı anlarımda alan niye alırki......martı 1 tl nin üzerine gitmedikçe ellerinde patlayacak 19 son gün rüçhan tahtası kapanacak 25 ine kadar paralar yatırılacak veya kullanılmayacak bakalım nasıl bir oyun izleyeceğiz....ytd
    Alan adam dusunsun ben verdim ruchanlarimi 89 dan ana hissemden aldim.26 aralikta martir tahtasi kapanir ve martie de birlesme olur.ben bidigimi okurum kim ne derse desin.bolunme bana gore olmadi.bedelli sermaye artirimi sonrasi iki tahtanin birlesmesiyle bedelli mevsimini kapatacagiz.sahsi fikrim y.t.d.

8. Ayrica birlesme hangi rakamlarda olacaginin hesabini gecmis sayfalarda bir arkadas formulu yazmisti.merak edenler gecmis sayfalardan ulasabilir.y.t.d

Sayfa 290/487 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •