Sayfa 668/997 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Arkadaşlar tartışmayıp sadece bir birimizin bilgilerinden fayda sağlasak. Diğer bir deyişle her birey fikrini söyler. Uygulama ya da inanma kişilere kalmış. Ancak bir birimizi kırma pahasına ikna etmeye çalışmak kimseye bilgi kazandırmaz. Tabii forumun amacı bilgi paylaşımı olduğu varsayımı altında bu yorumu yapıyorum.
    Tamam da bankaları savunanlara da gıcık oluyorum.kraldan fazla kralcı olmanın anlamı yok.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Arkadaşlar tartışmayıp sadece bir birimizin bilgilerinden fayda sağlasak. Diğer bir deyişle her birey fikrini söyler. Uygulama ya da inanma kişilere kalmış. Ancak bir birimizi kırma pahasına ikna etmeye çalışmak kimseye bilgi kazandırmaz. Tabii forumun amacı bilgi paylaşımı olduğu varsayımı altında bu yorumu yapıyorum.
    yok öle birader ipe sapa gelmez şeyler iddaa edip sonra birbirimizi kırmayalım Varsa kanun paylaş.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Banka mesai saatleri içinde şubede açmış olduğunuz parayı size vermekle yükümlüdür.alirken şu kadar alırız diyor muda verirken desin ? Öğleden sonra parayı MB ye gonderip faiz alırken sorun yok ... isterken mi sorun var ?

parayı vermeyen yok. Şubede nakit yoksa napacaklar peki? sadece soruyorum?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    Vadesi gelen paralar bir önceki günün raporlarında gözükür.parayi MB ye gecelik faize gondermeyecen. Vatandaşa ayiracan ..yada yüklü miktarlar için mudiyi arayıp soracan. Yok öyle paramız yok sonra gel

5.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    banka talep ettiğiniz yöntemle ödemekle yükümlüdür, nakit isterseniz grup saati geçmediyse ödeyebilir, geç bir saatte geldiyseniz kaydi olarak istediğiniz bankanın şubesine ödeme yapar. eft ücreti konusunda da muafiyet alamamışsanız o sizin sorununuzdur. banka ilan ettiği eft ücretini sizden alır. banka BHA (bankacılık hizmetleri sözleşmesi) da nakit olarak vadede öderiz demez. siz kendinizi vadesi dolan tek müşteri gibi görme bencilliğinden arının, vadesi dolan ve sizden çokça tutarı olanlar da olabilecektir. bir şubenin kaydi olarak milyon dolardan fazlaca mevduatı vardır, vade dönüşlerinde o kadar nakit para bulundurmak gerekir ki bu akla mantığa hiçbir şekilde uymaz, kendinizi ve buradakileri kandırmayın.
    bu konudaki son yazımdır.
    Banka mevduatı vadesi gelince ödemekle yükümlüdür.
    Daha fazla uzatmayacağım,yok nakit öderiz demezmiş te vs. hikaye.İsteyene nakit isteyene eft.Ne kendimi ne de buradaki arkadaşları yanlış yönlendirmem beni tanıyan tanıyor zaten.JonDowes bu konuda açıklama yaparsa en doğru bilgiye ulaşırız.Umarım müsaittir kendisi.

Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    Vatandaş borcunu ödeyemiyor iken yapılan,banka içinde yapılacak...
    Bunu anlamamak ........
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
    Eski bir banka çalışanıyim.bankalar ellerindeki nakiti genelde gecelik faiz için MB de tutarlar..bırakın bankaları savunmayı artık.konuyi kapatın.

8.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    Sadece sana değil senle aynı minvalde yazanlara da cevap veriyorum.

Ben ne kanunu göstercem birader banka aynı gün nakit ödemek zorunda diyen sensin ben değilim ben neyi ispat edicem
    ''kendimi rezil ettiğimi ''yazarak doğrudan bana ithamda bulunan sensin, bana ne başkalarının ne yazdığından, ben mi sorumluyum başkalarının yazdıklarından? Kanun soran sensin buyur sen göster diyorum gak guk ediyorsun.Yeter be cevap yazıp durma.

Sayfa 668/997 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •