Sayfa 962/1200 İlkİlk ... 46286291295296096196296396497210121062 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 7,689 - 7,696 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Birkaç defa sorduğum halde sadece bana yanıt verilmedi, demek ki yeni dönemde en flaş hisse gübre olacak ytd elbette..
    Haddime düşmez adam sacro hocanın hoşgörüsüne sığınarak şunu söylemek istiyorum. Daha öncede forumda yazmıştım gübre firmalarının 2018 başından itibaren yürürlüğe girecek olan yeni paketleme şartlarına istinaden üretim kapasiteleri ciddi şekilde düşecek dolayısıyla satış azalacak muhtemeldirki buda gübre ithalatını zorunlu kılacak kanaatindeyim şuana kadar bu konuda ertelenme gibi bir durum yok eğer böyle bir söylenti çıkarsa gübre hisseleri roketler şahsen bir miktar bagfas aldım ancak bu haber bu hisseleri şimdilik baskılıyor diye düşünüyorum. Umarım yanılırım.
    Geçen akşam denge ve linkten bahsetmiştim linkin haberi pat diye düşünce roket oldu bende tavan görünce veririm affetmem. Birazda başkası kazansın. Selamlar.

VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Birde bugun linki tavana kitli görünce aylar önce yaptığım analiz geldi aklıma.

6 lira iken 12-14 hedef vermiştim bilenler bilir..

8,80 den 6 lara düşünce birileri bana mal kitlemekle suçlamıştı.

gelinen noktada fiyat herşeyi anlatıyor sanırım.

benim analizlerim gecikmeli olsada gerçekleşir. Sabredene.
    Sorma hocam yaaa. Sabah teknik al verdi, tam alayım dedim onume bir iş getirdiler yarım saat sonra ekranı açtım alayım diye, ben şok kısmet değilmiş. Hatırlıyorum yazın o günlerde sana saydiranlari

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Antalya'dan bir Gavurdağlı
    Gönderi
    370
     Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Birde bugun linki tavana kitli görünce aylar önce yaptığım analiz geldi aklıma.

6 lira iken 12-14 hedef vermiştim bilenler bilir..

8,80 den 6 lara düşünce birileri bana mal kitlemekle suçlamıştı.

gelinen noktada fiyat herşeyi anlatıyor sanırım.

benim analizlerim gecikmeli olsada gerçekleşir. Sabredene.
    Yünsa diyorsun yani [emoji23][emoji23][emoji848]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR

4. İşte bu durumlardan dolayı bu kadar düştü ve baskılandı zaten. Bunu ben prkme'nin 2.00 - 2.35 arasında süründüğü dönemlere benzetiyorum, herhalde bir yerde kötü beklentinin sonu gelecek... Yoksa batmış gitmiş veya atıl kalmış bir kurum yok ortada...

Alıntı Originally Posted by soet76 Yazıyı Oku
    Haddime düşmez adam sacro hocanın hoşgörüsüne sığınarak şunu söylemek istiyorum. Daha öncede forumda yazmıştım gübre firmalarının 2018 başından itibaren yürürlüğe girecek olan yeni paketleme şartlarına istinaden üretim kapasiteleri ciddi şekilde düşecek dolayısıyla satış azalacak muhtemeldirki buda gübre ithalatını zorunlu kılacak kanaatindeyim şuana kadar bu konuda ertelenme gibi bir durum yok eğer böyle bir söylenti çıkarsa gübre hisseleri roketler şahsen bir miktar bagfas aldım ancak bu haber bu hisseleri şimdilik baskılıyor diye düşünüyorum. Umarım yanılırım.
    Geçen akşam denge ve linkten bahsetmiştim linkin haberi pat diye düşünce roket oldu bende tavan görünce veririm affetmem. Birazda başkası kazansın. Selamlar.

VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    y.t.d.

5. Lidfa bir haber düşmüş yorumunuz nedir

LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. ne vereyım abıme ???

ama sartım merkez bankası faız artıracak yoksa sener sen formasyonuna donerız ...

Bu ikili OV 40 seviyelerine yol alabilir.Daha evvel desteklemistim bu seviyeleri. MGROS JANTS
    Yeni yil'a girerken kismen nakitte olmakta fayda var Kesinlikle YTD

Adem Ayan emegine saglik.Jants guzel paylasim ve analiz olmus.Tesekkur ederiz.

Sayfa 962/1200 İlkİlk ... 46286291295296096196296396497210121062 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •