Sayfa 329/500 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. bugün adanac dalmış artık düştü günlükçü oldu 5 milyon almış takasta ama başka yerden satmıştır la bu adam hiç mi allah korkusu yok hiç mi kendi hissesine sahip çıkmaz brüte aldırdı uğraşmadı yarın mesela 250 bin lot günü 2.10 bekler sonra satar cumada çıkacağını sanmam brüt bitti ona inanalara bi de o geçirsin ytd

2. Ben galipin hisseleriyle ilgili şöyle bir tespitimi yazayım böylece ne demek istediğimiz daha iyi anlaşılır. Yıllık değişimler borsa yıllık % 38 artarken atlas % 4 düşmüş avtur % 22 düşmüş metro % 3 düşmüş mepet % 12 düşmüş vangd sadece +% 1 avgyo+15 ama vangd bu hafta bu fiyatta seyrederse yıllık kazanç eksi % 5 lere kadar düşer avgyo ise hisse fiyatının 1,5 olması yıllık kazanç ne olursa olsun komedi. Bunun dışında girmiş olduğu başka hisselerde yıllık kazançlar son örneklerde bera ve icbct ya bakarsak müthiş bir kazançla tamamlayacaklar. feto mağduriyetini defalarca öne sürüp hisselerimi hakettiği yerlere getireceğim diyen aganın işte son durumu bu. Bu konuyla ilgili bir haber yapılması için şu an birkaç yere yazı yazdım. İnşallah birileri konuyu gündeme taşır. Ytd

3. Brütten çıktı mı bu şimdi ?

4.  Alıntı Originally Posted by KEREMKEREM Yazıyı Oku
    Brütten çıktı mı bu şimdi ?
    Yok yarın çıkıyor bugün belki yükseltirler yarın da ele verirler.ytd

5.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Yok yarın çıkıyor bugün belki yükseltirler yarın da ele verirler.ytd
    Çok dogru söyledin

6.  Alıntı Originally Posted by KEREMKEREM Yazıyı Oku
    Çok dogru söyledin
    Ben şahsen 1-2 haftayı gözden çıkardım. Zaten bir çıkışa başlayacaksa silkelemek için son birkez sert bir düşüş yapabileceğini düşünüyorum. O yüzden 7-8 bin lotluk nakiti tutuyorum her ihtimale karşılık. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Ben şahsen 1-2 haftayı gözden çıkardım. Zaten bir çıkışa başlayacaksa silkelemek için son birkez sert bir düşüş yapabileceğini düşünüyorum. O yüzden 7-8 bin lotluk nakiti tutuyorum her ihtimale karşılık. Ytd
    Ben paramın %10 ile girdim ama 10 aydır içerdeyiöm malıyetim 2.50 üstü malesef yani bir daha mı borsa asla

8. düşürecek olsa çoktan 2 nin altına çekmişti,zaten alan satan hep kendisi düşürse mal kaptırır bence ya 2,00 2,20 arası bir iki ay bekleyecek yada yarını bahane edip yol alacak.ben 2.seans saat 3,30 gibi hareketlenmenin olacağını düşünüyorum pozitif yönde izleyip görücez.

Sayfa 329/500 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •