Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 725/1014 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bitmemiş ve tamamı satılmamış sitelerden, ayrıca maketten veya inşaatı tamamlanmamış sitelerden, oturumu başlamamış İSKANI OLMAYAN sitelerden sakın ev alma. İSKAN birkaç aya alınacak vaatlerine sakın inanma.

Bu kriterleri sağlayan evlerin aidatını sor.

Site yönetimi ile şahsen gidip tanış.

imzalanmış tapudan onaylı Site Yönetim Planını iste. Okuyup incele. Anlamıyorsan bir avukat dostuna ahbabına incelettir.

Sitedeki aktif oturan kiracılarla konuşarak ortalama kira bedelini öğren.

Sitede Kirada oturan en az 3 kişi ile konuşana kadar bekle.

Belediyeyi ara evin emlak vergisini öğren.

Sonra herşey olumlu ise evin 170kat kira bedeli civarı bir değerine satın almak için teklif ver.

Bu yazdıklarımı duvara as yapıştır! Her ev alırken hatırla ve takip et. Ev alırken bu disiplinden sakın vazgeçme! Sözlü olarak Ne vadelilerse edilsin yukarıdakiler dışında hiçbir bilgiye inanma!
    3,5 ay önce 615.000₺ dairemi sattım. Komşum 1800₺ kirada oturuyordu. kira bedelleri yaklaşık 1750-2000 arasındaydı. Elimde nakitim var söylediğiniz kriterleri sağlayan bir yerden bugün daire almaya hazırım.

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Evin (varsa) 170 kira bedeline satar mısın?

Burdaki arkadaşların hepsinin evini 170 kira bedeline almaya talibim..

Samimi olarak satacak olan var mı? Ben en son evimi 270 kira bedeline satmıştım.
    170 kira bedeli benim için gayet uygun..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Samimiyseniz girin sahibinden com sitesine, Rami Yenimahalle sıfır çatı dubleks 145 m2 daire satılık fiyat da 400 Bin Tl , kirasıda 2000 rahat eder. Hemen alın ...

Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    3,5 ay önce 615.000₺ dairemi sattım. Komşum 1800₺ kirada oturuyordu. kira bedelleri yaklaşık 1750-2000 arasındaydı. Elimde nakitim var söylediğiniz kriterleri sağlayan bir yerden bugün daire almaya hazırım.
    Sizin içinde aynı şeyi söylüyorum, İstanbul, Eyüp ,Rami yeni mahalle de sıfır, kirası 2000 eder ( en kötü 1750 ye gider ) 145 m2 çatı piyes, 4+1 daire sahibinden com da satılık. Şimdi girdim ilan kalkmış ama 500 bin diye benzer dairenin ilanı var fakat diğer dairenin satılmadığını ve sahibinden com. da 425 binden ilanı olduğunu ve pazarlık payı olduğunu biliyorum. Samimiyseniz buyrun alın tepe tepe kullanın sayın forumdaş.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Samimiyseniz girin sahibinden com sitesine, Rami Yenimahalle sıfır çatı dubleks 145 m2 daire satılık fiyat da 400 Bin Tl , kirasıda 2000 rahat eder. Hemen alın ...
    170 kiraya ev bulunmaz demiyorum ki ben..Sizlerin evini 170 kira bedeline almaya talibim.Oturduğunuz evleri diyorum.Artı olarak dediğiniz yeri de inceleyeceğim.Bakın sitede başka talipler de var..

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

170 kiraya ev bulunmaz demiyorum ki ben..Sizlerin evini 170 kira bedeline almaya talibim.Oturduğunuz evleri diyorum.Artı olarak dediğiniz yeri de inceleyeceğim.Bakın sitede başka talipler de var..

Siz bu eve bir bakın sonra evin sahibi buradan mı değil mi onu tartışırız. Amaç 170-200 kira çarpanıyla ev almak ise ben satmışım başkası satmış ne önemi var önemli olan insanın kendi dediğinde samimi olması, kıvırmaması, taraf tutmaması ...

Buyrun size ilanı da buldum , gidin komisyoncuyla görüşün 400 bin değilse bile 410 bin `e alacağınıza adım kadar eminim. İnsanın söylediği gerçekse kanıtı da ortada oluyor yoksa evi 2 sene önce şu fiyata aldım şimdi satsam ! %100 kardayım falan demek af buyrun tabiri caizse işkembeden sallamak oluyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...08277644/detay

425.000 TL 150 M2
    Oda Sayısı 3+2
    Bina Yaşı 0
    Bulunduğu Kat 3
    Kat Sayısı 4

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Buyrun size ilanı da buldum , gidin komisyoncuyla görüşün 400 bin değilse bile 410 bin `e alacağınıza adım kadar eminim. İnsanın söylediği gerçekse kanıtı da ortada oluyor yoksa evi 2 sene önce şu fiyata aldım şimdi satsam ! %100 kardayım falan demek af buyrun tabiri caizse işkembeden sallamak oluyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...08277644/detay

425.000 TL 150 M2
    Oda Sayısı 3+2
    Bina Yaşı 0
    Bulunduğu Kat 3
    Kat Sayısı 4
    Eyüp Rami kiralık daire diye yaz bakalım aynı siteye ne çıkıyor? [emoji1]

Artı ben bu daireye 5 kuruş vermem.İnsanin icini karartiyor dip dibe evler küçücük mutfak catı da soguk olur..Kiralayacak bukamazsın boş bekler..[emoji1]

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

8. Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Sayfa 725/1014 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •