Karardan sonra oran alan oldu mu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akşam en azından 25 baz puanlık bir artış olmalı. Kalan 25 baz puan da spekülatif atak için saklanmalı. Ancak yine aynı yere dönüyoruz. 25 baz puan spekülatif atak için yeterli değil. Bu nedenle de buradaki marjını korumak için yıl sonuna kadar 15-20 gün faiz artışı yapmadan 12.25 lik bir AOFM ile devam etmeyi tercih edebilir. Bu akşam ve pazartesi günündeki AOFM değeri bu nedenle çok önemli.
Eğer bugün veya pazartesi AOFM'yi %12.50 ye yükseltirse bu sıkılaşma yönünde bir hareket olarak algılanacağından dövizdeki yükselişi örseleyecek bir güce sahip olabilir. (Ama tabii ki düşüremez, düşürmesini de genel ekonomik gidişat ve istikrar açısından sanırım hiçbirimiz istemiyoruz.)
Asıl sorun bu akşam ya da pazartesi günü belirli bir süre dövizi gözlemleyerek %12.25 AOFM ile deneme yapmaya çalışmasında. Bu durumda köpekbalıklarını üstüne çekmiş olacak.
Bu akşam ya da pazartesi günü benim de desteklediğim dengeli yüksek döviz ve dengeli yüksek faiz politikasının sürdürülebilmesi açısından %12.50 lik bir AOFM olması gerektiğini düşünüyorum.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Sayın Bahri, sizi şu BES den kurtardığımız gibi Tl dan da kurtarsaydık inanın çok mutlu olacaktık. Sizin gibilerin anlamadığı yada görmezden geldiği bir durum var, bu ülkede işler eskiden olduğu gib olmuyor, işler ülkeyi yönetenlerin dünya görüşlerine göre şekilleniyor. Bu gerçeği bir görebilseydiniz yada gördüğünüz halde inkar etmeseydiniz asla zararlı çıkmazdınız. Saygılar
hala merkeze kızan arkadaşları anlamıyorum. bence kendinize kızın. adamlar sizin ne olursa olsun değişmeyen tl seviciliğinize güveniyorlar. bu tl lerle biraz daha yandaşlara betonculara kaynak transferine devam. valla siz buna razı olsuğunuz sürece bu sürer.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri