Sayfa 76/928 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 601 - 608 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. cak cukla iş yürüten hisseler var şirketler var...1 ayda gerelde % 50 yaptık çıktık...hayaller satın alınıyor ortada somut birşey olmamasına rağmen... bizde yöneticiler gerçekten yapabilecekleri şeyleri yatırımcıya sunmuyorlar hayal bile kurdurmuyorlar bu kadar iş bilmezler....

2. Boşuna şirketin genel müdürüne falan kızmayalım ve umut da bağlamayalım derim ben.

Bu kağıdın sahibi Gübretaş da değil, devlet de değil.

Çok güçlü bir tahta yapıcı var, isterse 3'e düşürür, isterse 10'a çıkarır. Sebepleri hazır veya hazırlar...

Burada tek yerli ve milli olan biziz, buradaki birkaç kişi, bunu kabul edelim...
    y.t.d.

3.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Boşuna şirketin genel müdürüne falan kızmayalım ve umut da bağlamayalım derim ben.

Bu kağıdın sahibi Gübretaş da değil, devlet de değil.

Çok güçlü bir tahta yapıcı var, isterse 3'e düşürür, isterse 10'a çıkarır. Sebepleri hazır veya hazırlar...

Burada tek yerli ve milli olan biziz, buradaki birkaç kişi, bunu kabul edelim...
    Tahta yapıcımı kalmış. Dağınık vaziyette hisse. Yabancı satisi rekor düzeyde oldu yıl başından beri.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. tmsn'nin değil, gübrf'nin günlük pastasını atarsanız seviniriz. Şimdiden teşekkürler.

6. hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    İran borsasından gelen yazıyı sordum müşteri ilişkilerine ilginç bir cevap geldi.
    Merhaba,

Sizin de belirttiğiniz üzere, Razi Co. İran'da ya da bir başka borsada kote değil. Gelen yazı da zaten Tahran Borsası'nın Razi'nin de İran Borsası'nda kote olarak işlem görmeye başlamasına dair bir davet yazısıdır, borsalarca gerçekleştirilen ve kotasyonu arttırmaya yönelik bir pazarlama faaliyetidir.

Genel Müdürümüz Sn. Yumaklı daha sonra katıldığı bir başka programda (BloombergHT kanalı)bu konu tekrar gündeme geldiğinde konu hakkında bilgi sunmuşlardır.

Razi ortaklarının böyle bir talebi olması zaten Razi Co. genel kurulunda karar alınması gereken ve açıklanmasının tercih edileceği bir husus olurdu ancak şu anda buna benzer bir tasarruf olmamıştır.

İyi günler.

Yatırımcı İlişkileri / Investor Relations
    Nida Kule, Göztepe Kavşağı 34732
    Kadıköy/İSTANBUL
    Tel: +90 216 468 51 71
    Cep: +90 216 468 51 73
    ir@gubretas.com.tr

Bu e-mail mesajı ve ekleri, isimleri yazılı alıcılar dışındaki kişilere açıklanmaması, dağıtılmaması ve iletilmemesi gereken kişiye özel ve gizli bilgiler içerebilir. Mesajın muhatabı değilseniz lütfen gönderici ile irtibat kurunuz, mesaj ve eklerini siliniz. E-mail sistemlerinin taşıdığı güvenlik risklerinden dolayı, mesajların gizlilikleri ve bütünlükleri bozulabilir, mesaj virüs içerebilir. Bilinen virüslere karşı kontrolleri yapılmış olarak yollanan mesajın sisteminizde yaratabileceği olası zararlardan dolayı ve mesajın içeriği ile ilgili olarak Şirketimiz GÜBRETAŞ hiçbir hukuksal sorumluluğu kabul etmez.
    -----Original Message-----
    From: onur zengin [mailto:onurzengin@hotmail.com]
    Sent: Thursday, December 14, 2017 2:47 PM
    To: Gökhan GÜMÜŞ <ggumus@gubretas.com.tr>
    Subject: Yatırımcı bilgi talebi

Merhabalar kolay gelsin.sayın İbrahim Yumaklı’nın AA finans masası adlı katıldığı programda İran borsasından yazı geldiğini söyledi.bildiğimiz üzere Razi petrokimya İran borsasına kote değil.borsaya kote olmayan bir şirkete neden yazı gelir? yazının içeriği ile ilgili yatırımcıya bir bilgide verilmedi.gübre fabrikalarının resmi bir başvurusu oldumu RaZi petrokimya nın halka arzıyla alakalı?mektubun içeriğiyle ilgili bilgi almak istiyorum.teşekkürler.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Arkadaşlar buna bir yorum yaparmısınız? Halka arz ederler mi? İran borsası davet etmiş.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8. iran borsası razinin borsaya açılmasını istemiş...bu olur veya olmaz ona şirket yönetimi karar verecek anlamı çıkıyor....

Sayfa 76/928 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •