Sayfa 697/997 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    vakıfın 15.45 oranına inanmayan bendim.. oranın verildiği o gün normal şubelerden max 14.50 alabildim.. özel 14.60..
    şöyle birşey var sanırım benim hesap vakıfta.. telefon numarasından falan anlayıp ona göre oran veriyorlar..
    siz başka bankada olduğunuzdan mevduatı çekmek için daha yüksek veriyorlar.. mevcut müşteriye vermeye pek yanaşmıyorlar..

şimdi haftaya dönüşte benim mt'ye 15.30 veriyormuşsunuz desem baygınlık geçirir
    15 üstü veren birçok banka varken neden hava değişimi yapmıyorsunuz?
    Çıkıyorum dediğinizde size teklif edilen oran bile değişir ayrıca sizin alamadığınız oranı bir başkası neden alamasın?M.t ni bayıltana kadar oran da ısrar edin sizde.Ayrıca bir yakınınıza aratıp oran yoklaması da yapabilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Çıkıyorum dediğinizde size teklif edilen oran bile değişir ayrıca sizin alamadığınız oranı bir başkası neden alamasın?M.t ni bayıltana kadar oran da ısrar edin sizde.Ayrıca bir yakınınıza aratıp oran yoklaması da yapabilirsiniz.
    Çok doğru.Önümüzdeki hafta ve ay sonuna kadar 15 oranla bağlamak bile saçmalık olur.15.50-16 arası oranlar görülür ay sonu.

3.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Hava değişimi konusunda hemfikirim , kesinlikle ben biraz dolaşıp geleyim demek dahi yetiyor
    unutmayın pazarlık sünnet olup ayıp değildir , para miktarınız ne olursa olsun

Yoldaş 1130 k tl için 14 mart tarihine 4.20 usd den satarıma 10.2 k tl net prim aldım , put için fırsat kolluyorum 3,75-3,78 arası
    Nedir yorumun

4.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    vakıfın 15.45 oranına inanmayan bendim.. oranın verildiği o gün normal şubelerden max 14.50 alabildim.. özel 14.60..
    şöyle birşey var sanırım benim hesap vakıfta.. telefon numarasından falan anlayıp ona göre oran veriyorlar..
    siz başka bankada olduğunuzdan mevduatı çekmek için daha yüksek veriyorlar.. mevcut müşteriye vermeye pek yanaşmıyorlar..

aynı yerde fazla kalıp fosilleştiğinizde fazla oran vermiyorlar her vade günü en fazla 0.10 0.30 puan fazla verip bir çay ikram edip uğurluyorlar ya her vade günü vade öncesinden oranları iyi araştırıp net bir şekilde mt nize şu oran olmazsa gidecem diyeceksiniz yada verilen temdit oranına razı olacaksınız

5.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku

Ağlamayana meme yok derler

6.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    Hava değişimi konusunda hemfikirim , kesinlikle ben biraz dolaşıp geleyim demek dahi yetiyor
    unutmayın pazarlık sünnet olup ayıp değildir , para miktarınız ne olursa olsun

Yoldaş 1130 k tl için 14 mart tarihine 4.20 usd den satarıma 10.2 k tl net prim aldım , put için fırsat kolluyorum 3,75-3,78 arası
    Nedir yorumun
    hem iç hem dış etkenlerin nasıl etkileyeceğini kestirmek oldukça zor umarım primi afiyetle yersin.Opsiyonun uzmanıyım diyen bankacıların nasıl çarpıldıklarını gördüğüm için çok riskli buluyorum ,kalp hastası eder bu opsiyon işleri aman dikkat!

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    dün vade bitimi olduğu için benim aldığım oranlar
    odea max 62 gün 14,95 max
    burgan 15.00 ama pazarlık yapsam belki 15,10 olurdu
    vakıf 15.30 pazarlıksız
    halk 15.10 pazarlıksız
    aktif 16,45
    1000 k tl için
    Aktif banka bonosu olarak mevduat karşılığı oran mı?Bir de bono için vade nedir?

8. Benim hesap odea da ama başka yere geçmeyi düşünüyorum, oksijen hesabı şart koydular orada boşta kalan 4.000 tl. her ay 40 tl. zarar ettiriyor, oranları da eskisi gibi değil zaten.
    Yukarıda bir arkadaş odea için 14.95 demiş bir diğeri de 14.60 demiş, miktara veya şubeye göre değişiyor sanırım. Bakalım oksijensiz olursa bize ne verecekler.

Sayfa 697/997 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •