Sayfa 699/997 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by BOZDOĞAN Yazıyı Oku
    Evet .ODEA doydu artık.Ben temdit 100k+ için 14.50 ,10.000 oksijen şartı ile,alabildim.Vakıf bile ODEA yı geçmiş.Eskiden oksijen hesaba 2 adet sinema bileti veriyorlardı onu da kaldırdılar.
    Oksijen hesapla vs uğraşmayın hocam hiç bir cazibesi yok.Önünüze bir defter koyun hesap açmayı düşündüğünüz bankaların size yakın olan şubelerini arayın pazarlık edin not edin en yüksek oranı hangi banka veriyorsa gidin paranızı oraya yatırın.Hatta açın 2-3 bankada hesap beğenmediniz mi oranı internet şube üzerinden hoop 5 dakikada diğer bankanın hesabında.

2.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Oksijen hesapla vs uğraşmayın hocam hiç bir cazibesi yok.Önünüze bir defter koyun hesap açmayı düşündüğünüz bankaların size yakın olan şubelerini arayın pazarlık edin not edin en yüksek oranı hangi banka veriyorsa gidin paranızı oraya yatırın.Hatta açın 2-3 bankada hesap beğenmediniz mi oranı internet şube üzerinden hoop 5 dakikada diğer bankanın hesabında.
    Çok doğru 100-150 tl. fark önemli değil diyoruz ihmal ediyoruz ama uğraşmak gerekiyor hele bu devirde her kuruşun önemi var artık, fiba ve burgan dan hesap açacağım hangisi çok verirse oraya aktaracağım.
    Gerçi bu para aktarma işi de sıkıntı oluyor internetten tek parça da gitmiyor, şubeden masraf alırlar büyük ihtimal, elden çeksen ya nakit olmaz ya da kaptırma riski var.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    15.30 denizbank özel bankacılık ( 3 kilo ile 5 kilo arası oranı)
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

4.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    iki üç bankadan önce hesap açılması fikri benimde ne zamandır aklımda tembellikten bir türlü yapmadım en azından vade günü gitmek istiyorum dediğinizde blöf yapmadığınızı anlatmak daha kolay olur parayı nakit çekip götürme işi sakat iş en doğru yöntem bu !! Bende artık bu enflasyon ortamında fotosentez yapmayı bırakıp daha iyi oranları yakalamaya çalışacağım

5. Abank MT aradı 1000 k üzerine 15.50 veriyoruz dedi 90 max
    300-400 k için 15.10 civarı dedi
    günlük 14 , 101 k için boşta 1 k
    günlük 14 , 202 k için boşta 2 k
    günlük 14 , 302 k için boşta 3 k
    günlük 14 , 402 k için boşta 4 k
    parası 100 civarı için fena değil gibi

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Çok doğru 100-150 tl. fark önemli değil diyoruz ihmal ediyoruz ama uğraşmak gerekiyor hele bu devirde her kuruşun önemi var artık, fiba ve burgan dan hesap açacağım hangisi çok verirse oraya aktaracağım.
    Gerçi bu para aktarma işi de sıkıntı oluyor internetten tek parça da gitmiyor, şubeden masraf alırlar büyük ihtimal, elden çeksen ya nakit olmaz ya da kaptırma riski var.
    Eğer miktar çok yüksek değilse (yüksek miktarları tek bir bankada tutmayı doğruda bulmam ayrıca) hesap açarken günlük eft limitini artırmak için dilekçe ver hazırda dursun oranı beğenmedin direk gönderebilirsin internet şube üzerinden. Eft masrafıda 5-10 tl bir şey çıkar hatta daha düşük 2-3 tl gibi masraf çıkıyor benim gönderdiklerimden.Hesap açmaktan zarar gelmez eskisi gibi hesap işletim ücreti de yok.Ben vade dönüşlerinde sadece bir kere görüşürüm MT ile tabii öncesinden bir piyasa araştırması mutlaka yaparım istediğim oranı söylerim baktım naz yapıyor hiç uzatmam paramı taşıyorum byy byyy derim.Mevduat geri dönüşlerim hep böyledir o yüzden en az 3-4 bankada vadesiz hesabım bulunur.

Vakıf İstanbul da bir şube , 700 bin için %15 , Vakıf Ankarada bir şube 325 bin için 32 güne %15.10 oran vermiştir. Her iki şubede önce %14.60 oltası atmış tarafımdan ilgili mudilere verilen tavsiye üzeri yapılan pazarlıkla bu oranlara çıkılmıştır.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Vakıf İstanbul da bir şube , 700 bin için %15 , Vakıf Ankarada bir şube 325 bin için 32 güne %15.10 oran vermiştir. Her iki şubede önce %14.60 oltası atmış tarafımdan ilgili mudilere verilen tavsiye üzeri yapılan pazarlıkla bu oranlara çıkılmıştır.
    yeni giriş mi üstad

Sayfa 699/997 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •