Sayfa 635/1001 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. İşin ironik olan kısmı şurası;

AVM ler ihracat yapmıyorsa neden inşaatlarının DÖVİZ kredisi ile yapılmasına izin verildi. Resmen vatan hainliği.

İhracat yapmayana DÖVİZ kredisi verilmez!

Kahtalı Mıçı sendromu...

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu demirtaş çok boş bir heriftir,belki 20 senedir o koltukta, İzmir'in gelişmesinin önündeki en büyük bela bunun gibi köşe başına ağ örmüşlerdir.2001 yılından beri şehir resmen donduruldu,80-90 lardaki dinamizm asla yok. bu şehir vakti zamanında 4 bankası ve özel sektörüyle, istanbulun 1 numaralı rakibiydi,şimdi emeklilerin ve anadoludan göçen vasıfsızların şehri oldu.

2. Müteahhit enflasyonu risk yaratıyor

https://www.dunya.com/sektorler/mute...-haberi-394413

3. ..... dolar da yükseliş kacinilmaz.. Rus lider Putin`in adını taşıyan sanal para PutinCoin, kripto para borsası YoBit`te bugün yüzde 126 değer kazanarak 0,04 dolara yükseldi. PutinCoin'in, kripto para piyasasında büyük en hızlı yükselen sanal paralardan biri olduğu belirtildi. Paranın piyasa değeri 7 milyon dolardan fazla...
    ... try'nin karşısina diger ulkelerin kagit banknotlari yetmiyormuş gibi. bir de kripto paralar çıktı,sürüsüne bereket. ..

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    avm lerde 20.000 den aaşağı kira yok geçen fatihte bir avm de kıytırıktan bi lahmacuncuydu galiba arkadaş deviralmak istemiş kira 40.000 tl e bunun vergisi sigortası maaaşı elektriği suyu nereden baksan ayda 55.000 tl karı otomatikman harcıyorsun

Resmen Kiracı Mal sahibine çalışıyor. Ve dolaylı olarak oradan alışveriş yapanlar da mal sahibine çalışıyorlar. Neticede o tarz yerleri finanse eden yine müşteriler oluyor yani halk

5.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Kırmızıyı yaktı.3.9152 üzerinde kalmadıkça sat verdi sistem..

Trendi bozmaya kıyamamış ama arkadaş

Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ..... dolar da yükseliş kacinilmaz.. Rus lider Putin`in adını taşıyan sanal para PutinCoin, kripto para borsası YoBit`te bugün yüzde 126 değer kazanarak 0,04 dolara yükseldi. PutinCoin'in, kripto para piyasasında büyük en hızlı yükselen sanal paralardan biri olduğu belirtildi. Paranın piyasa değeri 7 milyon dolardan fazla...
    ... try'nin karşısina diger ulkelerin kagit banknotlari yetmiyormuş gibi. bir de kripto paralar çıktı,sürüsüne bereket. ..
    Sayın banucann, ben bitcoini kaçırdım putincoin alacam !bu potin pardon Putin amcaya başkasından ! daha çok güveniyom ! siz bu coin işinin uzmanısınız bir el verin, üç beş kuruş Tl var hala Dolara dönmediğim, nasıl olsa Tl her halükarda kaybediyor , Putincoin`e geçsem Tl den daha fazla kaybetmem, bu konuda umutabi ye destek bekliyom!...

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın banucann, ben bitcoini kaçırdım putincoin alacam !bu potin pardon Putin amcaya başkasından ! daha çok güveniyom ! siz bu coin işinin uzmanısınız bir el verin, üç beş kuruş Tl var hala Dolara dönmediğim, nasıl olsa Tl her halükarda kaybediyor , Putincoin`e geçsem Tl den daha fazla kaybetmem, bu konuda umutabi ye destek bekliyom!...
    umutabi coinlerin atası bitcoindir eğer sepet yapacaksan %70 btc, %30 diğer altcoinler daha uygun olacaktır. bende şu anda btc,iota ve eth var yakında eğer bir fırsat bulursam bch,ltc ve monero da ilave edeceğin. hepside usd bazlı bu paraların yani usd arttıkça tl karşısında değerleniyorlar yani win win. TL nin arkasında şu an bu yönetim olduğu için tutmak tam enayilik oluyor.

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    İşin ironik olan kısmı şurası;

AVM ler ihracat yapmıyorsa neden inşaatlarının DÖVİZ kredisi ile yapılmasına izin verildi. Resmen vatan hainliği.

İhracat yapmayana DÖVİZ kredisi verilmez!

Kahtalı Mıçı sendromu...
    çünkü 2013'e kadar dövizin asla artmayacağı düşünüldü ve düşük faizden kredi kullandılar. bu işe ilk giren avm ler harbiden bedava para hatta negatif faiz ile yatırım yaptı üstüne para bile kazandı düşün kredi kullanıyorsun ve daha azını ödüyorsun bu dönemler yaşandı(2005-2008 arası bu konuda efsanedir). sonradan girenlerde döviz patlayınca şapa oturdular. aynı durum enerji işine döviz borcu ile girenler içinde yaşandı bir çoğu şu an batmamak için kasıyor.bir gün elektrik dağıtım şirketlerine kayyum atanabilir az kaldı.

Sayfa 635/1001 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •