Sn. jondowes en büyük finansörü atlamayalým: Ýþsizlik Fonu: 110 milyar TL
Sn. jondowes en büyük finansörü atlamayalým: Ýþsizlik Fonu: 110 milyar TL
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Ýþsizlik fonu devletten faiz kazanýyor mu yoksa faizsiz olarak mý kullanýyorlar emin deðilimresmi açýklama ne olursa olsun.
Ýnþaat sektörünün finans tarafýyla oldukça ilgiliyim. DIBS alacak kadar büyük varlýðý olan bazý þirketlerde çeþitlendirme olarak DIBS alan ve ihaleye teminat veren elbette vardýr, ancak bu genele yayýlmýþ bir uygulama deðil. Parayý þantiyelere yatýrmak tercih edilir; alternatifi olan teminat mektuplarýnýn yýllýk maliyeti maks. %1,50 iken, likiditeyi %12 net orandan faize baðlamak pek inþaatçýnýn iþi deðil. Yani yukarýdaki tablolarda anlam ifade edecek tutarda olduðunu hiç zannetmiyorum.
rica ederim
Forum kurallarý 'ný okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularýnda fanatizm,
2. Ýdeolojik tartýþma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapýþtýrýp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse baþlýklarýnda hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazýlarý alýntýlamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Eskiden araþtýrmýþtým fonun belli bir kýsmý faiz kazanýyor belirli bir kýsmý çok az kazanýyor, bir kýsmý da hiç kazanmýyordu. Hatta bu konuyla ilgili yönetmelikler dahi var.
Zaten iþsizlik fonu kamu brüt iç borç stoku içinde gözükürken ne yazýk ki kamu net iç borç stoku içinde gözkmüyor!!!!![]()
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1399055
haftalýk hisse yarýþmamýza 3 hisse seçin bir hafta yarýþalým
bir halt olacaðý yok.
iþsizlik fonununda sonu MEYAK,KEY gibi oldu. kaðýt üstünde bir para var ama sadece kaðýt üstünde.iþsizlik fonu,bes vs. bunlarýn amacý doðrudan betonu desteklemektir. faizlerin düþük tutulmasý içinde bu fonlar kullanýlýyor. 2009 ortasýndan beri TL faiz bilerek düþük tutuluyor.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri