Sayfa 61/323 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 481 - 488 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1. Sn. Mohikan arkadaşım hiç albaraka sayımı yapmadınız rıca etsem yaparmısınız saygılar

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Degerli hemserim....ACSEL....ne dersin..sayimi nasildir....tessekkurlee...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443

Şant Manukyan‏ 15-12-2017

Videolarda bahsettiğim CCY swap yani dolar fonlaması, sene sonu etkisi ile de, son yılların en yükseğinde. Sadece 2008 krizi ve 2012 EB krizinde daha sert hareket görmüştük.

4. sn.mohıkan hustadım öncelıkle bızlere ayırdıgın zaman ve emeklerın ıçın teşekkürler..bır şey sormak ıstıyorum tum hısselerın elıot sayımını yapıyormusun..mesela gözaltı veya dığer pazarlarda işlem gören hısselerın sayımı..

5. Sn. Abim (mohikan) uzun zamandır bir şey yazmasam da yazılarınızı yorumlarınızı okuyorum. Elinize sağlık emeğinize sağlık demeden gecemeyecegim. Allah cc razı olsun. Rabbim gönlünüze gore versin...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by sssg Yazıyı Oku
    Sn. Abim (mohikan) uzun zamandır bir şey yazmasam da yazılarınızı yorumlarınızı okuyorum. Elinize sağlık emeğinize sağlık demeden gecemeyecegim. Allah cc razı olsun. Rabbim gönlünüze gore versin...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sağol kardeşim, Allah (c.c.) cümlemizin gönlüne göre versin.

Alıntı Originally Posted by mavıbeyez Yazıyı Oku
    sn.mohıkan hustadım öncelıkle bızlere ayırdıgın zaman ve emeklerın ıçın teşekkürler..bır şey sormak ıstıyorum tum hısselerın elıot sayımını yapıyormusun..mesela gözaltı veya dığer pazarlarda işlem gören hısselerın sayımı..
    Eskiden bunların Elliot analizine uymadığını sanıyordum, ama son 2 yılda bu hisselerin çoğunun da Elliot analizine uyduğunu tespit ettim.

Aslında bu sistem, klasik Elliot analizinin modifiye edilmiş bir şekli. Bunu çözmeye çalışıyorum.

Tüm borsa, emtia, paritelerin MODİFİYE ELLIOT SİSTEMİ'ni kullanan bir programla tek bir merkezden yönetildiğini sanıyorum.

Bu nedenle özellikle kısa vadeli kaldıraçlı piyasalarda işlem yapan k.yatırımcıların kazanma şansı hemen hemen SIFIRDIR.

Bu modifiye sistemde halen çözemediğim birkaç nokta var. Benim sistemimde halen Emtialarda,Ons altında, özellikle Gümüşte bazan Elliot ihlali oluyor. Ana pariteler dışında da sapmalar oluyor. (Örn: EURTRY, GBPJPY vs. gibi)
    DUHUL : 1999

Alıntı Originally Posted by ALİİİ Yazıyı Oku
    Selamlar Abi vaktin olursa comdo ve konya sayımı yapabilirmisin.
    KONYA...

İlk sayım geçen yılın başlarında, 2. sayım 5 ay önceden alıntı...

302 TL kısa vadeli zirve olmuş, buradan dönmüş.

Sayımlara eklenecek yeni bir şey yok. İlk hedef 225 TL altıdır.
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

KONYA...

Ana trend düşüş yönünde, ama ara trend olarak bir tepki dalgası yapıyor.(pembe IV)

Bu sayıma göre 313 yukarı geçilmediği taktirde 225 altında 3 dibi daha vardır.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

KONYA...

Temeli rezalet, zarar açıklamış.

Daha da kötüsü pahalı ve ederinin 4 katından işlem görüyor. Defter değeri 62 TL
    2015 yılında 400 'ün dibinden dönmüş. 2 yıldır düşüş trendinde.

6 dalgalık düşüş trendinin 2 dibini yapmış.

Orta-uzun vadede 225 altında 4 dibi daha var.

313 yukarı geçilirse sayım iptal olur yeni zirve gelir, bu bilançoyla yapar mı?

Haa bedelsiz potansiyeli var tabii. Buranın BIST kumarhanesi olduğunu yine unuttuk.

DUHUL : 1999

8.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Sağol kardeşim, Allah (c.c.) cümlemizin gönlüne göre versin.

Eskiden bunların Elliot analizine uymadığını sanıyordum, ama son 2 yılda bu hisselerin çoğunun da Elliot analizine uyduğunu tespit ettim.

Aslında bu sistem, klasik Elliot analizinin modifiye edilmiş bir şekli. Bunu çözmeye çalışıyorum.

Tüm borsa, emtia, paritelerin MODİFİYE ELLIOT SİSTEMİ'ni kullanan bir programla tek bir merkezden yönetildiğini sanıyorum.

Bu nedenle özellikle kısa vadeli kaldıraçlı piyasalarda işlem yapan k.yatırımcıların kazanma şansı hemen hemen SIFIRDIR.

Bu modifiye sistemde halen çözemediğim birkaç nokta var. Benim sistemimde halen Emtialarda,Ons altında, özellikle Gümüşte bazan Elliot ihlali oluyor. Ana pariteler dışında da sapmalar oluyor. (Örn: EURTRY, GBPJPY vs. gibi)
    Diğerlerine birşey diyemem ama BIST aynen öyle..
    Hatta bir adım öne götüreyim..
    Londra merkezli ve yapay zekanın çok güzel bir örneği..
    Pozisyonlara göre güncelliyor.. Alt taşeronları var.. onlar işin makyajı..
    Kim sizi kaldıraçlı işlere yönlendiriyorsa durup bir düşünün..

Sayfa 61/323 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •