Sn. Mohikan arkadaşım hiç albaraka sayımı yapmadınız rıca etsem yaparmısınız saygılar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Mohikan arkadaşım hiç albaraka sayımı yapmadınız rıca etsem yaparmısınız saygılar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Degerli hemserim....ACSEL....ne dersin..sayimi nasildir....tessekkurlee...
Şant Manukyan 15-12-2017
Videolarda bahsettiğim CCY swap yani dolar fonlaması, sene sonu etkisi ile de, son yılların en yükseğinde. Sadece 2008 krizi ve 2012 EB krizinde daha sert hareket görmüştük.
sn.mohıkan hustadım öncelıkle bızlere ayırdıgın zaman ve emeklerın ıçın teşekkürler..bır şey sormak ıstıyorum tum hısselerın elıot sayımını yapıyormusun..mesela gözaltı veya dığer pazarlarda işlem gören hısselerın sayımı..
Sn. Abim (mohikan) uzun zamandır bir şey yazmasam da yazılarınızı yorumlarınızı okuyorum. Elinize sağlık emeğinize sağlık demeden gecemeyecegim. Allah cc razı olsun. Rabbim gönlünüze gore versin...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağol kardeşim, Allah (c.c.) cümlemizin gönlüne göre versin.
Eskiden bunların Elliot analizine uymadığını sanıyordum, ama son 2 yılda bu hisselerin çoğunun da Elliot analizine uyduğunu tespit ettim.
Aslında bu sistem, klasik Elliot analizinin modifiye edilmiş bir şekli. Bunu çözmeye çalışıyorum.
Tüm borsa, emtia, paritelerin MODİFİYE ELLIOT SİSTEMİ'ni kullanan bir programla tek bir merkezden yönetildiğini sanıyorum.
Bu nedenle özellikle kısa vadeli kaldıraçlı piyasalarda işlem yapan k.yatırımcıların kazanma şansı hemen hemen SIFIRDIR.
Bu modifiye sistemde halen çözemediğim birkaç nokta var. Benim sistemimde halen Emtialarda,Ons altında, özellikle Gümüşte bazan Elliot ihlali oluyor. Ana pariteler dışında da sapmalar oluyor. (Örn: EURTRY, GBPJPY vs. gibi)
DUHUL : 1999
Diğerlerine birşey diyemem ama BIST aynen öyle..
Hatta bir adım öne götüreyim..
Londra merkezli ve yapay zekanın çok güzel bir örneği..
Pozisyonlara göre güncelliyor.. Alt taşeronları var.. onlar işin makyajı..
Kim sizi kaldıraçlı işlere yönlendiriyorsa durup bir düşünün..
Yer İmleri