Sayfa 80/928 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 633 - 640 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. sn trader5858 bu aralar hisse senedinden çok kripto para işi çok daha tatlı....o işe kafa daha çok yoruyorum bunlar bitkisel hayatta yapacak birşey yok bu şekilde kimse kazanmıyor zaten...hareket yoksa bereket yok demişler.....yurt dışından kripto para almaya çalışıyorum üyeliğim onaylanırsa çok mükemmel olacak...çok az parayla çok daha fazla kazanç elde imkanı bulacağım...almayı düşündüğüm coin 2 haftada 3 kat arttı....tam 50 kat artma potansiyeli var fazlası olabilir azı olmaz emin ol...

http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1399055

haftalık hisse yarışmamıza 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ortak hisse 3,50 oldu hala mutlusun, hala olumlusun, nereden geliyor bu mutluluk bilmiyorum ama ne mutlu sana, thy 5 tlden 15 tlye gitti, aselsan 9 tlden 45 tl ye gitti, gübre 9 tlden 3,50 tlye geldi, hala umutlusun mutlusun, çok ilginç.

Ayrıca beni cempre şikayet etti ve 1 ay ceza aldım, cemprede sozde burda bizim yanımızda bir arkadaş görünümünde, adam beni durduk yere şikayet etti 1 ay ceza aldım.
    Sn.trader5858,
    Yazacaklarıma Sn. diye başlıyorum bunu senden korktuğum vs diye değil eğer bir şeyler paylaşacaksak seviyeli bir şekilde yazmamız gerektiğinden.
    Demene göre seni durduk yere şikayet edip sana ceza aldırmışım ve yanınızda görünen arkadaş görünümündeymişim.
    1. Son düşüşteki yazdığın küfürler için bir kaç kez seni uyardım fakat en son yazdığın karısını kızını bilmem ne yapacaksın lafın beni inanılmaz derecede rahatsız etti. Bende burada yönetime kızıyorum saydırıyoruz vs ama düşmanım dahi olsa kimsenin karısına kızına laf etmiyorum etmem de.
    2.Beni sizin yanınızda görünen ama arkadan iş çeviren gibi itham etmişsin; buna gülüyorum. Niye sizin yanınızda olma gibi bir çabam olsun ki veya siz kimsiniz orayı tam anlayamadım. Burada hepimiz küçük yatırımcıyız. Siz biz olarak neye göre ayrım yapılıyor?

Lafın özü sana ahlak dersi verecek değilim benim adımı yazıp ithamda bulunduğun için cevap verdim ne sen ne de ben birbirimizle konuşmaya ihtiyacımız var. Kazançta kayıpta herkesin kendi cebinedir. Yazdıklarım seni rahatsız ediyorsa engellersin olur biter.

4. Hisse sahipsiz biri toplamak istese 3-4 kademede 500 bin lot duruyor.çoktan alırdı.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5. Acaba yükselen üçgenler benzerlik gösterir mi?

6.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Acaba yükselen üçgenler benzerlik gösterir mi?

satan bulamayınca biraz yukarı dediler sanırım....hisse prangalanmış gibi...2 yıllık performans tam bir facia çok aşırı bir olumsuz fiyatlama oldu...ortada pazar kaybı satış kaybı üretim kaybı olsa neyse diyeceğim ama malesef kepenk kapanmış gibi fiyatladı...birde bunun tam tersini gerel gibi hayallaeri satın alabilecek miyiz acaba....ben olsam başkanın yerinde tunusa gider görüşmeler yaptık değerlendirmeler yapıyoruz gibi yapar biraz hisseye can suyu gelmesini sağlardım...hissede algının pozitife dönmesi lazım yoksa ağzıyla kuş tutsa boş....

7. cuma günü 3,89 dan alış girdim 3-4 saat alamadım.aniden 3,96 ya kadar yükselip biraz geri geldi.
    velhasıl 3,93 e yükselttim emrimi ve aldım.
    Peki ben neden gübre aldım?
    Perşembe takipteyim,düşen endekste bile artıda ve yukarı yukarı ivmelenmeye istekli.3,87 den alamamıştım o gün,alış yazdım gelmedi.
    Velhasıl dibine yakın bir hisse ve beklenti oluşturulmaya çalışılıyor.İşlem hacmi de yükseldi bugün nihayet..Yükselen kanala girmiş gözüküyor.Bakalım hayırlısı.

8. gün sonu pasta atacak var mı ?

Sayfa 80/928 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •