dolarcılar üzgün dolarcılar moralsiz gergin....
e haklılar tabi.. yeni yılın ilk faiz arttırımı...arkası gelecek beklentisi var...dolarlar yüklenilmiş..
ilk arttırım oluyor ve tüm dünya dolardan kaçmaya başlıyor...
bu beklentilerle performans bu ise ..dünyada dengeler az değişmeye başlarsa ne olur..sıkıntı panik..
fed projeksiydsahsddxx![]()
![]()
siz siz olun bir daha bu kelimeleri analistler ekonomistler sık kullanmaya başlarsa dolar almayın.
dolar yönü için tek adres ; 16 nisan.
Şu jackie diye bahsettiğin kişi midir..??
3.55 56 57 lerde bir posta dolar alımı yapmayı düşünüyorum bende gelirse..3.58 de olabilir..
İlk atışı yaparız..kademeli al kademeli sat yapamazsan zaten işin daha da zorlaşıyor..
fırlar sa fırlama şiddetine göre ya poz artırırız yada eldeki ie yetiniriz..
aşağı kayarsa kademeli alıma devam ederiz..
stratejim budur..hayırlısı bakalım..
Dolarcıyım. TL/dolar kuru umrumda değil.
Çünkü dolar/tl ile trade yapmıyorum. Yaptığım tradeler dolar/euro, çok nadiren de dolar/pound. Yıllar boyunca kaybeden, kaybettirmesi uzun vadede kesin olan bir para birimini longlamak için hiç bir geçerli neden yok.
3.30'dan, 3.20'den, 3.50'den dolar shortlayıp haşat olanları yanyana dizsem buradan bilmemnereye yol olur.
Gerek yok.![]()
doalrı alıp satıp kazanabilen varsa güzel iş yapıyor
ben 2.90 lardan bu yana sabitim uzun bir sürede kıpırdamayı düşünmüyorum
en uçuk kaçık rakamıda ben telaffuz ediyorum
ister kafadan ister başka bi yerinden atıyor diyin
ben sadece memleketin haline bakarak o rakamı telafuz ediyorum
bir halt olacağı yok.
Yılın başından beri full dolardayım ve geçici düşmelerle pozisyon değiştirmeyi düşünmüyorum moralim falan da bozulmadı uzun süre bu seviyelerde kalabileceğini düşünmüyorum zaten bir yıllık dolar almıştım bu sene kafamdaki rakam(4,5 üzeri)oluşmadan bozmayı düşünmüyorum hatta 3,58 rakamlarına inerse alım yaparım diye düşünüyorum...Önümüzdeki yıllar yüksek enflasyon, yüksek faiz yılları olacaktır diye düşünüyorum şu anda amacım para kazanmak değil elimizdeki üç kuruşluk birikimimizi korumaktır..nacizane fikirlerimdir kimseye yatırım tavsiyesi değildir..
Bu sayfayı bir süredir takip ediyorum. ...herkese selamlar..ama fiboda destek 3.55 civarı. Yrd.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bu kadar dış borçla ya doları yukarıya sürecekler yada faizi artıracaklar. Başka yolu yok..Özel sektörün devasa döviz borcu var...mecburen dövize saldiracaklar.baska yolu yok.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri