Sayfa 992/1200 İlkİlk ... 492892942982990991992993994100210421092 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Sayın sacro hoca bi despc e baksaniz sevinirim şimdiden teşekkürler

2.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Daha dusecek yil sonuna kadar.Ne kadar duser bilmem.Su an 24 euro gibi fiyatta.
    19/21 euro civari alim seviyesi .Oralardan alinir.Stop icin nakit lazim.20 altina pek kolay salacagini sanmam.12 aylik iyi gelir.
    Biz bu hafta 112 K yapalim.Sonrasi ecuk selale asiri fiyatlanmislar icin.
    Bazi analistler yukselisin 15 ocak tarihine kadar devam edecegini dusunuyor.Ben o kanaatte degilim.Noktayi muhtemelen bu cuma koyarlar.
    YTD
    ne oldi şincik buna hemşo atışda yapmadık iiiide bu banga koçun deeelmi ne poh yiyo yıllardır onada bi yorum alim please
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

3. Dirit hacimli gidiyor ve günlük bollingerin tavanına yapıştı. Bakalım ne olacak?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    ne oldi şincik buna hemşo atışda yapmadık iiiide bu banga koçun deeelmi ne poh yiyo yıllardır onada bi yorum alim please
    Tupcu cuma belli olur.Gunluk bunu yapmasi normal.Yarin ne yapcaa belli degil.
    YKBNK aciklamistim sana.12 aylik !!! Beklersen iyi olacak.Sabir
    Onun yerine yerine hangi bankayi alirdim diyede soyledim
    Vakbn bana gecmiste iyi para birakmistir.Bu seferki cikista girmedim.
    Isctr daha evvel topikte paylastim.O tarih iyi alim seviyesinde idi.Fazla tokat yediydi.
    Sen yine sevinebilirsin, seninkini tokatlamadilar.O'da malum Koc un para makinasi.Belli bir havuza calisiyor
    YTD
    2023 sonu Bist 8000?

5.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Tupcu cuma belli olur.Gunluk bunu yapmasi normal.Yarin ne yapcaa belli degil.
    YKBNK aciklamistim sana.12 aylik !!! Beklersen iyi olacak.Sabir
    Onun yerine yerine hangi bankayi alirdim diyede soyledim
    Vakbn bana gecmiste iyi para birakmistir.Bu seferki cikista girmedim.
    Isctr daha evvel topikte paylastim.O tarih iyi alim seviyesinde idi.Fazla tokat yediydi.
    Sen yine sevinebilirsin, seninkini tokatlamadilar.O'da malum Koc un para makinasi.Belli bir havuza calisiyor
    YTD
    110 usd ye koç bangası oluma attık oltayı emme yemi mi eksik ney annamadım boşa çekiyoz

Yarin Bist sunni gibi gorunsede 112 K gecer.Ahhhh su pangalar Kimin elinde hangi hisse ve lot sayisi oldugunu bilmeseler olmaz
    YTD
    2023 sonu Bist 8000?

7.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Yarin Bist sunni gibi gorunsede 112 K gecer.Ahhhh su pangalar Kimin elinde hangi hisse ve lot sayisi oldugunu bilmeseler olmaz
    YTD
    yoh bunları çekirge yemi ile tutamıycaz hemşo büyük balık bunlar yemiyi ooo göre yem lazım ital felan getirek baksane ne ettiler suyu bulandırıp kaçtılar

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Kagidin adi yunsa kemerimi bagladim )

Rally istiyorum ))
    aldık unuttuk bakalım üstadım. hedef değerlere gelince bam bam bam

Sayfa 992/1200 İlkİlk ... 492892942982990991992993994100210421092 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz