Bonocu o şehir efsanesi dediğiniz oranlar gerçektir ve forumda farklı arkadaşlar tarafından teyit de edilmiştir. Hala neden inanmak istemiyorsunuz o ayrı bir konu ama; diğer yandan bizleri de yalancılıkla suçlamış oluyorsunuz. Bilmem farkında mısınız? İyi günler paylaşıma devam.
Memorex bu arkadaşı inandırmak adına keşke bankacı arkadaşın adını vermeseydin. Ben de aynı şekilde vakıf ile çalışırken , siz düşük oran veriyorsunuz sizin şu şubedeki X kişi bana şu oranı verdi dedim. Arkadaşı arayıp fırçalamışlar. İnan inanır, inanmayan inanmaz. Bu arada siz bu hafta içinde sanıyorum işlem yapacaktınız aldığınız oranı ve bankayı paylaşarsanız iyi olur. Kolay gelsin.
3 aylık ve daha fazla vadelerde oranın düşük olması ileride faizler düşecek diye değil bence..bankalar önlerini şimdilik göremiyorlar .enflasyon ocak şubat martta düşük bekleniyor ..birde 2018 de de bu kgf ler devam edecek gibi .bu sebeple TL lazım .bu sene 14 ten aşağı faiz zor gibi ..
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok yoldaş ..oranlar doğru o tarihte ki paylaşımlarda memorexten önce arda2727 de yazdı...ikiside doğru oranlar verir..
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri