Şu an için performansını tahsisliden alınan mallar engelliyor lakin o mallar da bitecek.
Yarın analist toplantısındaki sunum ve katılacak olanların görüşleri önemli.
Mutlaka büyük bireysel yatırımcılar yanında kurumsallar da olacaktır.
Şu an için performansını tahsisliden alınan mallar engelliyor lakin o mallar da bitecek.
Yarın analist toplantısındaki sunum ve katılacak olanların görüşleri önemli.
Mutlaka büyük bireysel yatırımcılar yanında kurumsallar da olacaktır.
t2 takasında 650 bin yabancıya gitmiş.
Bu arada 2 Ocak 2018'den itibaren senedimiz muhtemelen A Grubu pay olarak işlem görmeye başlayacaktır.. Yani kredili işlemlere de açık olacağından, tahtada hacim artışı görmemiz de gayet olası.
@İBİLOĞLU
@TRADE_MANYAGI
Gördüğünüz üzere 2 kat talep gelen tahsislide iskontolu mal alan gedik yatırımın bulduğu nitelikli yatırımcılar (adları öyle) bugünde sata sata bir hal oldular.
Yarın analist toplantısı varmış şirketin yetkilileri Necmettin beye iletsin de gedik yatırıma sorsun ika kat talep gelen hissem de bu nitelikli yatırımcıları çok aradınız mı? Şirket ihale , satın alma haberlerini peş peşe yollarken sunulan projeksiyona rağmen bu olacak şey mi desin...
Bu noktada kimse isteyen alır isteyen satar demesin tahsisli ile reel piyasa fiyatı arasında fark varken iki günde %20 kar varken ya SPK ya da şirket satmama taahhüdü koymalıydı. SPK'nın bazı şirketlerde sınırlama getirdiği oluyordu.
Buna rağmen ben şirketin yol haritasına güveniyorum. Mai A.Ş.'yi alarak hem iç pazara hem de dolaylı olarak körfeze açıldı.
Bu haber başka şirket gelse tavan olurdu. Burada hem tahsisliden alanlar hem bıkanlar satarken bir de hisseyi çalkalayanlar var. Bu çalkalamanın da mal toplamaya ve bezdirmeye yönelik olduğunu düşünüyorum.
Yarın ki analist toplantısı sonrası yataş gibi raporlar çıkacaktır. Bugün gedik'ten alım da yabancı ordinosu var deniliyor.
Gözüm üzerinizde. Bugünkü hareket hoşuma gitmedi. 2 gün daha 5,96 - 6,20 aralığında gezerse olumsuzluk var derim. Altta 5,80 de pozisyon açarım.
var bi hikmet !!!!
@İBİLOĞLU
@TRADE_MANYAGI
Akdeniz Güvenlik'in karlılığına olumlu katkı yapacak.
Satın alma ile ilgili bir açıklama yapan Akdeniz Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek, Mai ile yapılan ortaklık sayesinde güvenlik ve savunma sanayiindeki deneyimlerini yeni bir alana daha taşıdıklarını söyleyerek "Bugüne kadar kamu ve özel sektörle kurduğumuz güçlü ilişkilerimizi bir üst boyuta taşıma hedefimiz çerçevesinde. Mai ile bu ortaklığı gerçekleştirdik. Bu satın almanın bir diğer nedeni de ortaklarımız, hissedarlarımız ve çalışanlarımıza daha fazla katma değer üretmek İçin daha
karlıalanlara yönelme politikamızdır. Mai ortaklığı ile birlikte Akdeniz Güvenlik’in karlılığına da olumlu katkı
hedeflenmektedir."dedi.
Yer İmleri