Þu an için performansýný tahsisliden alýnan mallar engelliyor lakin o mallar da bitecek.
Yarýn analist toplantýsýndaki sunum ve katýlacak olanlarýn görüþleri önemli.
Mutlaka büyük bireysel yatýrýmcýlar yanýnda kurumsallar da olacaktýr.
Þu an için performansýný tahsisliden alýnan mallar engelliyor lakin o mallar da bitecek.
Yarýn analist toplantýsýndaki sunum ve katýlacak olanlarýn görüþleri önemli.
Mutlaka büyük bireysel yatýrýmcýlar yanýnda kurumsallar da olacaktýr.
t2 takasýnda 650 bin yabancýya gitmiþ.
Bu arada 2 Ocak 2018'den itibaren senedimiz muhtemelen A Grubu pay olarak iþlem görmeye baþlayacaktýr.. Yani kredili iþlemlere de açýk olacaðýndan, tahtada hacim artýþý görmemiz de gayet olasý.
@ÝBÝLOÐLU
@TRADE_MANYAGI
Gördüðünüz üzere 2 kat talep gelen tahsislide iskontolu mal alan gedik yatýrýmýn bulduðu nitelikli yatýrýmcýlar (adlarý öyle) bugünde sata sata bir hal oldular.
Yarýn analist toplantýsý varmýþ þirketin yetkilileri Necmettin beye iletsin de gedik yatýrýma sorsun ika kat talep gelen hissem de bu nitelikli yatýrýmcýlarý çok aradýnýz mý? Þirket ihale , satýn alma haberlerini peþ peþe yollarken sunulan projeksiyona raðmen bu olacak þey mi desin...
Bu noktada kimse isteyen alýr isteyen satar demesin tahsisli ile reel piyasa fiyatý arasýnda fark varken iki günde %20 kar varken ya SPK ya da þirket satmama taahhüdü koymalýydý. SPK'nýn bazý þirketlerde sýnýrlama getirdiði oluyordu.
Buna raðmen ben þirketin yol haritasýna güveniyorum. Mai A.Þ.'yi alarak hem iç pazara hem de dolaylý olarak körfeze açýldý.
Bu haber baþka þirket gelse tavan olurdu. Burada hem tahsisliden alanlar hem býkanlar satarken bir de hisseyi çalkalayanlar var. Bu çalkalamanýn da mal toplamaya ve bezdirmeye yönelik olduðunu düþünüyorum.
Yarýn ki analist toplantýsý sonrasý yataþ gibi raporlar çýkacaktýr. Bugün gedik'ten alým da yabancý ordinosu var deniliyor.
Gözüm üzerinizde. Bugünkü hareket hoþuma gitmedi. 2 gün daha 5,96 - 6,20 aralýðýnda gezerse olumsuzluk var derim. Altta 5,80 de pozisyon açarým.
var bi hikmet !!!!
@ÝBÝLOÐLU
@TRADE_MANYAGI
Akdeniz Güvenlik'in karlýlýðýna olumlu katký yapacak.
Satýn alma ile ilgili bir açýklama yapan Akdeniz Güvenlik Yönetim Kurulu Baþkaný Necmeddin Þimþek, Mai ile yapýlan ortaklýk sayesinde güvenlik ve savunma sanayiindeki deneyimlerini yeni bir alana daha taþýdýklarýný söyleyerek "Bugüne kadar kamu ve özel sektörle kurduðumuz güçlü iliþkilerimizi bir üst boyuta taþýma hedefimiz çerçevesinde. Mai ile bu ortaklýðý gerçekleþtirdik. Bu satýn almanýn bir diðer nedeni de ortaklarýmýz, hissedarlarýmýz ve çalýþanlarýmýza daha fazla katma deðer üretmek Ýçin daha
karlýalanlara yönelme politikamýzdýr. Mai ortaklýðý ile birlikte Akdeniz Güvenlik’in karlýlýðýna da olumlu katký
hedeflenmektedir."dedi.
Yer Ýmleri