Naçizane söyleyeceğim kağıtta duygusal olmayın. Grafiğe göre hareket ediyoruz. Alış satış rakamlarımı artık yazmıyorum. Takdir eden de oluyor ama gerekçelerimi sorana söylesem de küçümsemeye kalkılıyor. Onun için bol kazançlar dilerim.
Naçizane söyleyeceğim kağıtta duygusal olmayın. Grafiğe göre hareket ediyoruz. Alış satış rakamlarımı artık yazmıyorum. Takdir eden de oluyor ama gerekçelerimi sorana söylesem de küçümsemeye kalkılıyor. Onun için bol kazançlar dilerim.
Sen yenisin galiba bu 3-4 ay içerisinde o hareketlerin alasını yaşarsın burada kozaa ipek gunici iki tavan iki taban yapan tahtalardir gersanin yolu var gibi daha tabandan çok iyi alımlar var
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim üstad aynen yeniyim ve ufaktan adapte olmaya çalışıyorum.
Gersan yerli otomobil beşlisi ile beraber Tesla TR nin sahada hizmet sağlayıcısı olma ihtimal ve haberleri nedeni ile takibimde.
Yerli oto beşlisi açıklanmadan önceki gün buna da benzer hareketler yaşanmıştı.Sizlerin hep bahsettiği "beklentiler alınır" olayı gerçekleşti.
Benim yeni yatırımcı olarak kendime uygun gördüğüm portföy,Devlet ile ilişkisi ve gelecekten beklentisi olan kağıtları takip etmek ve asla kısa vade düşünmemek.Bist 100 de ani düşüşler olmadı sürece bu tip kağıtlar her sene artarak devam ediyor.Şuan bunların en başında bana göre İpeke ve grubu geliyor.Nacizane kendi düşüncem YTD değildir diyelim.
Gersan'nın geçmiş tarihli şüpheli yükseliş sonrası el değiştirilip tekrar geri gelmesi ve dün tarihli medyaya yansıyan manipilasyon haberleri şüphesi, bugun tarihin tekerrür ettiğini gösteriyor galiba.YTD
Son düzenleme : ucanlaz; 20-12-2017 saat: 13:41. Sebep: Düzeltme
Kaldırılıp verilecek aman günlükçü dikkat..
Kap haberi var finamsal raporlar ettelrmesi spk tarafınfan kabul edilmiş
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşerken aradaki 1000 farkı nasıl gözetiyordunuz da, çıkarken çok fena adam satıyorsun Kozaa.
Şu yabancı satışı bir bitmedi gitti AMK
Yer İmleri