Sayfa 656/1001 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    seçimler iyi bir şey olsa yapılmazdı,bunların hepsi masabaşında ayarlanıyor. Halk dışkapının mandalı bile değil,kendi kendine seçim yaptığını sanıyor zavallılar. Güzelde uyutuyorlar. Kim uyutuyorsa ülkeyide uçuruma sürüklüyor. Ben başta dediğim gibi böyle göstermelik demokrasi oyunlarına karşıyım.şimdi 15 temmuz olayına burada girmeyim çünkü bu forumu aşar bu işler. size tek bir şey söyleyeceğim uyanık olun, vitrine kanmayın.
    Uyutmakta bir çeşit ikna etmektir. Halkın nasıl ikna edildiğini veya tabirinizle uyutulduğunu eleştirebiliriz. Ama sonuçta bu da bir ikna yöntemidir. İkna olan burada bir sorun görmüyorsa ve çoğunluktaysa yapacak bir şey yok demektir. Demokrasi ikna edilen çoğunluğun verdiği karardır ve bu kararın her zaman evrensel doğru olması gerekmez.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Uyutmakta bir çeşit ikna etmektir. Halkın nasıl ikna edildiğini veya tabirinizle uyutulduğunu eleştirebiliriz. Ama sonuçta bu da bir ikna yöntemidir. İkna olan burada bir sorun görmüyorsa ve çoğunluktaysa yapacak bir şey yok demektir. Demokrasi ikna edilen çoğunluğun verdiği karardır ve bu kararın her zaman evrensel doğru olması gerekmez.
    Demokrasi bazı kanton ülkeleri(isviçre vs.) hariç koca bir yalandır. seçimlerde göstermeliktir.ülkede hakim güçler var,bunlar çeşitli. tepede bunlar birbirlerine hamleler yapıyorlar,halk dediğimiz aslında vergi almak,askere gitmek dışında bir önemi olmayan topluluk ise ayakta UYUYOR. 1946 dan beri bu ülkede seçimler ABD yani emperyalizm tarafından organize edilir. önümüzdeki yılların seçim sonuçlarıda şimdiden bellidir. bak bu sana bir örnek olsun, kişiler önemli değil yönteme bakalım. emperyalizmin oyunu ancak Teknokrat milli hükümet ile bozulur.hep bunu savundum ve fikirlerim değişmeyecek.
    20/10/1996

ekleme:meclisteki dört partide aslında emperyalizme bağlıdır ve ona hizmet eder.,yani mecliste sadece 1 parti var,adı da EMPERYALİST PARTİ yani EP. Her kim seçimde oy atıyorsa aslında EP ye hizmet ediyor,ben bu yüzden seçimlere gitmiyorum bile.

3. Herşeyi Amerika kontrol ediyor demek te bir çeşit zihnin kendisini tatmin biçimi. Zira öyle olunca suç tamamen büyük bir kötülük kaynağına atfediliyor ve zayıf ve eksik olan bu özelliklerini bu zihinsel metod ile gizleyebiliyor. Herşeyi yöneten Amerika suçlu ve kötü de yönetilmeye razı olan ve uyutulanin hiç mi suçu eksikliği zayıflığı yok. Zayıf olmayanı Amerika nasıl yönetebilir. Sen zayifsan adam tabii bundan faydalanacak . Şimdi ana sorun güçlü olanda mi zayıf olup ve zayıf kalmakta ısrar Edip yönetilmeye boyun egende mi
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Herşeyi Amerika kontrol ediyor demek te bir çeşit zihnin kendisini tatmin biçimi. Zira öyle olunca suç tamamen büyük bir kötülük kaynağına atfediliyor ve zayıf ve eksik olan bu vasıflarını gizleyebilir. Herşeyi yöneten Amerika suçlu ve kötü de yönetilmeye razı olan ve uyutulanin hiç mi suçu eksikliği zayıflığı yok. Zayıf olmayanı Amerika nasıl yönetebilir. Sen zayifsan adam tabii bundan faydalanacak . Şimdi ana sorun güçlü olanda mi zayıf olup ve zayıf kalmakta ısrar Edip yönetilmeye boyun egende mi
    ABD bir göstermelik, sadece Emperyalizm vardır, sen EP ye hizmet etmek istiyorsan devam et. Ben en azından bu demokrasi şaklabanlığına inanmıyorum.

5. Lafı uzun yazmayacağım ama bu ülkede artık ne üretim yapmayı bilen halk kaldı ne de ülkeyi yönetecek teknokrat kaldı.

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    ABD bir göstermelik, sadece Emperyalizm vardır, sen EP ye hizmet etmek istiyorsan devam et. Ben en azından bu demokrasi şaklabanlığına inanmıyorum.
    Sorun ben ve sen değil, eğer halkın çoğunluğu ikna oluyorsa yapacak bir şey yok.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sorun ben ve sen değil, eğer halkın çoğunluğu ikna oluyorsa yapacak bir şey yok.
    çoğunlukta bir yalan,azınlıklar istenildiğinde itina ila çoğunluk yapılır.siz EP yi hafife almayın. Ben bugün EP'nin isterse kuzey kore gibi bir komünist sistem kurabileceğini biliyorum. yada isterse suud gibi bir düzen kurdurur buna halk denilen kesim karar veremez zaten öyle bir gücü de yok. Halk benim gözümde en bitik en önemsiz faktördür. sadece vergi verir ve askere gider BİTTİ

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    çoğunlukta bir yalan,azınlıklar istenildiğinde itina ila çoğunluk yapılır.siz EP yi hafife almayın. Ben bugün EP'nin isterse kuzey kore gibi bir komünist sistem kurabileceğini biliyorum. yada isterse suud gibi bir düzen kurdurur buna halk denilen kesim karar veremez zaten öyle bir gücü de yok. Halk benim gözümde en bitik en önemsiz faktördür. sadece vergi verir ve askere gider BİTTİ
    sırf merakımdan soruyorum bu yazınıza gore sız kendınızı nereye konumlandırıyorsunuz?
    BORSADA ARA VERMEK ICIN EN İYİ ZAMAN KAZANDIGIN ZAMANDIR

Sayfa 656/1001 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •