Sayfa 98/831 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 777 - 784 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1.  Alıntı Originally Posted by asibey Yazıyı Oku
    Kalanlara iyi kazançlar benden bu kadar . Yatırım tavsiyesi değildir
    Hayırlısı olsun. Çok mu bekletti? Bende bugün aldım. Aldığım kağıdı kuruttum. Sattiklarim arkasına bile bakmadan gitti. )) kısmet bakalım bunda ne olacak.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Sabriak Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun. Çok mu bekletti? Bende bugün aldım. Aldığım kağıdı kuruttum. Sattiklarim arkasına bile bakmadan gitti. )) kısmet bakalım bunda ne olacak.

Yok bir hafta kadar bekledim benim için uzun süre . Ama 2 sene ye yakın beklemisligim var . 2014 de 79 lira düzeltilmemis zirveden bodoslama dalarak uzuncu olmuştum temettü lerle zararım cikmisti. Yatırım tavsiyesi değildir

3.  Alıntı Originally Posted by asibey Yazıyı Oku
    Yok bir hafta kadar bekledim benim için uzun süre . Ama 2 sene ye yakın beklemisligim var . 2014 de 79 lira düzeltilmemis zirveden bodoslama dalarak uzuncu olmuştum temettü lerle zararım cikmisti. Yatırım tavsiyesi değildir
    Bende 1 haftadır takip ediyorum. Bugüne almak kısmetmiş. 3-4 kademede anca alabildim. Kademeler boş gözüküyor. Ama ne aşağı nede yukarı gidiyor yapılan işlemler ile.

4.  Alıntı Originally Posted by exmarine Yazıyı Oku
    şu halimize bakın....endeks 110 bin üzerinde...hedefinde 112 bin var iken biz 75 üzerinde kalabilirmiyiz diye düşünüyoruz....endekse göre bedava.......
    senaryo işlemeye devam

5. 9 aylık bilançoya göre ana sermayesinin dört katından fazla kar açıklayıp ta bir yıl önceki fiyatında olan tek hisse (ana sermaye:53,4 milyon TL, 9 aylık kar:216,7 milyon tl) . Fabrika aksamadan üretime devam ediyor. Bu kara son çeyrek karı da eklersek ana sermayenin altı katını ulaşabilir. Bu durumda temettü verimliliği de yüksek olacak demektir.
    Bu fiyatlar hissenin; en ucuz kalan bir kaç hisseden biri olduğunu gösterir. Çok fazla beklemeyeceğimize inanıyor, tüm yatırımcılara bol kazançlar diliyorum.

Asla yatırım tavsiyesi değildir.

seneye hissesine güvenenler
    linke tıklayın
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846

yıllık hisse yarışmamız tahminleri alınmaya başlamıştır
    3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
    1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
    bir halt olacağı yok.

7. [IMG][/IMG]
    yorumsuz.....

.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 98/831 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •