Neyse bence alým fýrsatý vermeye baþladý bugün bir parça aldým. Biraz daha düþer ise yüklenir rahatýma bakarým.
Neyse bence alým fýrsatý vermeye baþladý bugün bir parça aldým. Biraz daha düþer ise yüklenir rahatýma bakarým.
Türk Traktör Kurumsal, etkin yönetilen bir Koç Holding þirketi.
Piyasa talepleri yanýnda gelecek projeksiyonlarý çerçevesinde üretim planlamasý yapýulýr, nakit akýþ tablosunun verdiði olanaklar dikkate alýnarak üretim planlanýr ve üretilir. Þirket yetkilileri talep olmadan, beklenti olmadan, geleceðe iliþkin bir öngörü olmadan stokta bekletmek üzere üretim yaparlar mý hiç?
Hem de bir KOÇ iþtirakinde bu olur mu?
Bu türetim ve satýþ tablosu bana diyor ki:
Þubat-Mart Nisan aylarýnda mevsimden, hurda araç teþviki ve ihracatta beklenen artþtan kaynaklanacak bir talep artýþý olacak. Emtia fiatlarý artmadan piyasanýn beklentisine cevap verecek bir hazýrlýk yaptýlar
Önümüzdeki aylar bu tercihin doðru olup olmadýðýný, þirket yönetiminin isabetli karar verip vermediðini gösterecektir.
TTRAK - 8.02.2018 Perþ.
Koç Holding çöküþte izlenimi var , çook güçsüz ,, genelinde iþler kesat, satýþlar dip ,,, Fabrikada sorun devam ediyor,,, Nolcak bu Koç'un hali ,,, iyimi yönetilmiyor !!
acaba çalýþanlarýn maaþlarý yüksek olunca , rehavete kapýlýp kimse iþleri týnlamýyormu ,,,,, olsa da olur olmasada ,, misali.. !!
yani endeksten çok farkl.ý davranýyor...85 sonrasý...özellikle yeni bir firmanýn piyasaya gireceði haberininden sonra ezik tutumunu devam ettiriyor.endeks 2000 puan çýktýðýnda bile saðýr ve duyarsýz...düþtüðünde ise neredeyse iki katý eksi bonkörlükle kaðýdýn içine ettiler...koç grubunun en ezik kaðýdý......diðerlerinde endekse göre parelellik hep oldu.biz de dere geçerken misaline uyum saðladýk...sele yakalandýk..keþkelerin faydasý yok artýk
Fýrsatý verdi yine exmarine... buralar alým fýrsatý bence. 71 altýna gelirse Banvit den portfoyun yarisini zararla çýkar buna gelirim. Nisan da temettü var ve aslýnda bu her zaman ki hareketleri. Mart içinde kendine has hareketlerini yapar diye düþünüyorum.
bence de alým fýrsatý, temettüden gelecek parayla alacaðýmý yavaþ yavaþ buralardan alýyorum. para gelince harcadýðýmý yerine koyuyorum![]()
74.200 den almaya baþladým 72.150 ye kadar 6 farklý kademede alým yaptým. Maliyet 74.213 geçenlerde de hemen hemen bu noktalardan girip 79 dan cikmistim. 71 altýna gelirse dediðim gibi aðýrlýðým burasý olur.
68 uzak degil.bekle.bekle.bekle.
Yer Ýmleri