Hayırlısı olsun. Çok mu bekletti? Bende bugün aldım. Aldığım kağıdı kuruttum. Sattiklarim arkasına bile bakmadan gitti. )) kısmet bakalım bunda ne olacak.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlısı olsun. Çok mu bekletti? Bende bugün aldım. Aldığım kağıdı kuruttum. Sattiklarim arkasına bile bakmadan gitti. )) kısmet bakalım bunda ne olacak.
Bende 1 haftadır takip ediyorum. Bugüne almak kısmetmiş. 3-4 kademede anca alabildim. Kademeler boş gözüküyor. Ama ne aşağı nede yukarı gidiyor yapılan işlemler ile.
9 aylık bilançoya göre ana sermayesinin dört katından fazla kar açıklayıp ta bir yıl önceki fiyatında olan tek hisse (ana sermaye:53,4 milyon TL, 9 aylık kar:216,7 milyon tl) . Fabrika aksamadan üretime devam ediyor. Bu kara son çeyrek karı da eklersek ana sermayenin altı katını ulaşabilir. Bu durumda temettü verimliliği de yüksek olacak demektir.
Bu fiyatlar hissenin; en ucuz kalan bir kaç hisseden biri olduğunu gösterir. Çok fazla beklemeyeceğimize inanıyor, tüm yatırımcılara bol kazançlar diliyorum.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.![]()
seneye hissesine güvenenler
linke tıklayın
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri alınmaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
bir halt olacağı yok.
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri