Haftasonuna USDTRY de SELL yani vatandaş deyimiyle satış pozisyonu ile girmenin en büyük avantajı 1 LOT işleme yaklaşık 43DOLAR faiz Yani SWAP ödenmesidir elde satış olduğu için BUY olsaydı elde bu kez biz SWAP faizi öderdik

#####
bugün çevreme ALBRK yükselirse AÇIĞA satın demiştim tutmuş son dakikalarda 1,39tl ye kadar basmış bizimkiler 1,5tl üstünden sattıklarını TOplamış
vay be Tahta sahibi iyi ZARAR yazdığını sanmam kesin malı vatandaşa dayamıştır.

ŞAHSİ fikrim :
daha önce 1,15tl deyken sinyal üretmişti AL sinyali VARMİŞTİ ve bunu yazmıştım gördünüz mü 2 haftada neredeyse %50 KAR getirdi.
birde açığa satarsanız böyle ekstra bir %10 daha bırakır
ve toplam %60 yapar
olan yine gariban vatandaşa olmuştur YAZIK ama elden birşey gelmez tahta sahibi bastığına göre ALICILARA sağlam yerleştirmiştir.
şimdi de söylüyorum ben 1,31 civarının altından girerim bu hisseye 1,24tl yi gösterir önümüzdeki AGUSTOS ayında 2018 yazında toplanabilir.
kaldır VUR hareketlerini bol bol yapacaktır 1-2-3 kademeye eldeki malı sattırmadı mesela bugün ancak bol miktarda mal sahibi yaptı
işte borsanın mantığı budur DOLDURURSUN ALICIya verirsin GAZI spekülasyonu ve SATAR çıkarsın.
adam iki kez iki günde 1,58tl gösterdi boşuna değil bizde oralara kadar devamlı açığa sattık.