Sayfa 137/883 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, hep Daewo üzerinden gidiyorsunuz. Vesbe zaten iyi kar eden, iyi temettü veren, yatırımları devam eden , cirosunu heryıl arttıran, temelde bistte ilk 10a girecek bir şirket. Daewo işi olmasada şirketin geçen seneki karı ile olması gereken fiyat 20 tl, bu seneki ilk 9 aylığa göre 14 tl. Üstüne üstlük bist in 74 binden 114 bine gidişine , 13.2 tlden 8.8 tl ye giderek ayak uydurmamış, relatif olarakta çok ucuz bir hisse. Zaten dipteydi. Şöyle bir silkindi sadece. Bunun devamının geleceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Ama bu hafta, ama 1 ay sonra, ama 3 ay sonra. tek sorun hisse satış hikayesini çok uzatmış olmaları. Hisseyi kendi alacaksa 9 tl den şimdiye kadar satışı bağlamalıydı. Bu bir risk olarak duruyor, geri gelme olasılığı var. Yok başkasına satacaksa, bu daewo olayını sonuna kadar kullanacaktır. kısa sürede sert bir çıkış yapabilir. Ama hisse satışından sonra olmadık yerlere gidebilir. zaten satışın gerekçeside o değilmi. Hisse fiyatının sığlıktan dolayı sağlıklı oluşmaması ( yani düşük kalması). gerekçe hazır.
    takasa bakınca mali yukardan yine dağıtmışlar hissine kapıldım..umarım yanılıyorumdur.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Arkadaşlar, hep Daewo üzerinden gidiyorsunuz. Vesbe zaten iyi kar eden, iyi temettü veren, yatırımları devam eden , cirosunu heryıl arttıran, temelde bistte ilk 10a girecek bir şirket. Daewo işi olmasada şirketin geçen seneki karı ile olması gereken fiyat 20 tl, bu seneki ilk 9 aylığa göre 14 tl. Üstüne üstlük bist in 74 binden 114 bine gidişine , 13.2 tlden 8.8 tl ye giderek ayak uydurmamış, relatif olarakta çok ucuz bir hisse. Zaten dipteydi. Şöyle bir silkindi sadece. Bunun devamının geleceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Ama bu hafta, ama 1 ay sonra, ama 3 ay sonra. tek sorun hisse satış hikayesini çok uzatmış olmaları. Hisseyi kendi alacaksa 9 tl den şimdiye kadar satışı bağlamalıydı. Bu bir risk olarak duruyor, geri gelme olasılığı var. Yok başkasına satacaksa, bu daewo olayını sonuna kadar kullanacaktır. kısa sürede sert bir çıkış yapabilir. Ama hisse satışından sonra olmadık yerlere gidebilir. zaten satışın gerekçeside o değilmi. Hisse fiyatının sığlıktan dolayı sağlıklı oluşmaması ( yani düşük kalması). gerekçe hazır.
    daewo yeni bir haber değil.....başka bir nedenle de yükselmiş olabilir? Am alıcıların dağınık olması hoşuma gitmedi.

3. yeni bir haber değil doğru ama olay resmileşti
    ayrıca sona bir adım kaldı
    ve vesbe güçlü aday bence
    yabancı ilgisi artarsa olay çok farklı olur

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    daewo yeni bir haber değil.....başka bir nedenle de yükselmiş olabilir? Am alıcıların dağınık olması hoşuma gitmedi.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    vestl dede yerli araba işi yeni değildi. Ama mal çakmak için 6.5 tan 11.7 ye kadar götürdü. hatta 9 aylıkta rekor zarar açıkladığı akşamın gecesinde , uyduruk araba haberi yayınlatarak ertesi gün tavan yaptırdı. Olay aganın ne istediği. Daewo işi ile ( ki çok büyük bir iş) aga isterse soluksuz 20 lere götürür. ama ben söylüyorum. esas mesele yuzde 5 hisse satışı. o olursa önü açılır

5. katılıyorum
    hisse satışı birinci konu burada
    ne zaman biter o zaman herşey netleşir
    ayrıca halka Açıklık oranı ve derinlik artar

vestl dede yerli araba işi yeni değildi. Ama mal çakmak için 6.5 tan 11.7 ye kadar götürdü. hatta 9 aylıkta rekor zarar açıkladığı akşamın gecesinde , uyduruk araba haberi yayınlatarak ertesi gün tavan yaptırdı. Olay aganın ne istediği. Daewo işi ile ( ki çok büyük bir iş) aga isterse soluksuz 20 lere götürür. ama ben söylüyorum. esas mesele yuzde 5 hisse satışı. o olursa önü açılır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Goturmesi zor....göz göre göre bu haberle götürmez bence...umarım yaniliyorumdur.zira bayağı malim var . Gerçi portföyün 5 te biri..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Goturmesi zor....göz göre göre bu haberle götürmez bence...umarım yaniliyorumdur.zira bayağı malim var . Gerçi portföyün 5 te biri..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    %5 hisse satışı için SPK’yaGerekçe arıyordu sanırım buldu. Göz göre göre götürebilir isterse. Burada kazançlı olan hissede bekleyen ky ler kazançlı çıkabilirler mallarını kaptırmazlarsa...
    Yatırım tavsiyesi değildir...

8. Arkadaşlar bence takaslara bakmayın takaslar yanıltır, zaten vesbe ve vestl de işlem yapan citide kendileri yabancı falan değil, vestlde aynı oyunu oynadılar 11.60 ları görünce

Sayfa 137/883 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •