Biri býraksanýzda dipleri gösterseler demiþ. 10 tl üstündeki tüm alýþlarýmý sildim. alýn býraktým.dokunmucam izleyin görün , kendi çalsýn kendi oynasýn makine. bugün dokunmucam
![]()
Biri býraksanýzda dipleri gösterseler demiþ. 10 tl üstündeki tüm alýþlarýmý sildim. alýn býraktým.dokunmucam izleyin görün , kendi çalsýn kendi oynasýn makine. bugün dokunmucam
![]()
Forexe genel haber düþmüþtü tekrar bulamadým burda var http://www.finansdanismanim.com/sirk...n-aciklayacak/
SPK nýn geçici olarak bu bilanço dönemine istinaden çýkardýðý içerden bilgiye sahip olanlara alým yasaðýnýn kalkmasý , acaba VESTL Vesbede alýmlara devam eder mi diye düþündürüyor ? Malum 31 Aðustos a kadar alým yasaðý olacaktý patronlar ve yöneticiler için....
Zaten þu robot yine baðlanmýþ halde senede , amaçlarý hala bizdeki mallarý almak toplamak , En son baðlandýðý aylar sonunda bu mallar VESTL e aktarýldý..... Yine toplama çalýþmalarý devam ediyor..... Bilançoya yakýn yada borsanýn sert düþüþlerinde , Emekli fonlarýnýn kalan mallarýnýda toplayabileceklerini düþünüyorum , bende hazýr kýta bekliyorum pasif alým emirlerimi yazýyorum her gün ....Konsalide olmayan bilanço için son gönderim tarihi 9 aðustos..... bizim VESBE genelde nedense hep erkenden yolluyor bilançosunu ....1-9 aðustosta yollayabileceklerini düþünüyorum bilançoyu..... bakalým hayýrlýsý ..... en az 180 milyon tl ve üstü, hatta 200 ve üstü beklentilerim var...... Umarým bu beklentilerimi boþa çýkarmazsýn PATRON.... iyi geçen ilk çeyrek sonrasýnda , ikinci çeyrekde bunun üzerine koyarak gelirse , kaldýki yýllýkda 750.000 adet çamaþýr ve 750.000 adet kurutma makinesi üretim kapasiteli yatýrýmýnýnda kýsmen devreye girmiþ olmasýda beklentilerimizi güçlendiriyor...
Evet spek süren daralýyor, 6 aylýk bilançolarda PAtron bize kötü sürpriz yapmazsa , artýk bir daha bu fiyatlarý rüyanda görürsün :P
----------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir...
Biri robot yazýlýmý bekçi köpek gibi senedin baþýna dikmiþ , senet bir yere gitmesin , bezdirin yatýrýmcýyý ve de pes edip satsýnlar baðlamýnda hareket ediyor.... Biz yukarý çekmesek , zerre kadar hareket yapmýyor... Yukarý çektiðimizde baskýyý koyuyor.... Bilançoya kadar bunu kesin kitlemiþlerdir buraya.... Kitleyenlerde muhtemelen VESTL namýna çalýþan yan hesaplardýr !!! Senede zerre ilgide yok yatýrýmcýdan. Ölmüþ kendi haline býrakmýþlar... Bilanço bir an önce gelsede , ne olucaksa olsun artýk...
-----------------------------------
Þirketin bilincinde farkýnda olan sizler ve bizler , satmýyoruz , ben sadece %10 la trade ederek makina ile boðuþuyorum , 2-3 gündür senedi yukarý iten arkadaþýmla benim.... Yoksa robotun umrunda deðil.... Senede ilgi dýþardan gelen yok , bence senet zaten mimlenmiþ, Zorlu mu diyorlar uzak dursun diyorlar. Piyasada böyle bir itibar yapmýþ PAtroneeee haksýz da sayýlmazlar... Birde piyasada bence diðer pek çok yatýrýmcý aldýklarý senetlerde ciddi zararlar yazdýlar.... onlar çýkýp buraya gelemezler... bizler yine bu düþen piyasada dimdik kalmýþ yatýrýmcýlarýz... zaten bizden istenen bu senedi buralardan satýp , diðer senetlere geçmemiz..... o yüzden yaprak kýpýrdamýyor..... Resmen yazýlýmý aldatmaya çalýþýyoruz kaç gündür.... ama 3 gündür makinaya karþý mallarý alýp , yukardan kafasýna çakmayý baþardým
))) þimdi makina bakalým piyasa düþerken , yine geri çekecekmi fiyatý göreceðiz.....
Bu yazýyý seans baþýnda yazmýþtým , yollamayý unutmuþum.... Nitekim þu anda resmen biri fiyatý yine geri getirmeye çalýþýyor .... Aþaðý doðru 10 bin tane boyadýlar... 2000 tanesi yine bana geldi 10.41-10.42den..... bakalým aþaðýlarda alýþlarým var. Makine yada Spek verecekmisin bana geri ??? Yada teknik düzeltme ayaklarýmý yapýyorsun ???
---------------------------
Yer Ýmleri