Sayfa 362/814 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Faliyete geçmiş olmuş olmak icin markaya ortak oluyor. Fakat kim ne derse desin bu hissede farugun dediği olur.acunda 1.80 cikti ortada hiçbir şey yoktu. Şimdi tahsisli Var. Ortaklık var hisse kacta 0.65 de.enaz 1 de olması gerekirdi.hicbir zaman farugu bir kenara atmayın.

2.  Alıntı Originally Posted by UGUR2 Yazıyı Oku
    Faliyete geçmiş olmuş olmak icin markaya ortak oluyor. Fakat kim ne derse desin bu hissede farugun dediği olur.acunda 1.80 cikti ortada hiçbir şey yoktu. Şimdi tahsisli Var. Ortaklık var hisse kacta 0.65 de.enaz 1 de olması gerekirdi.hicbir zaman farugu bir kenara atmayın.
    Aydınlatıcı bilgiler için teşekkür ederiz..
    Faruk beyide dinleriz bakalim kendileri ne söyleyecek...

3. Mine Hanım twiterden faruğu sormuş.Faruk süren den bahsediyor arkadaşlar Mine Hanım.Hissenin hareketini onun kestiğini düşünüyorlar galiba.

4. Sn mine hanım faruk dan kasit eski patron faruk süren olup hala hisse de başka eller altından onun lotlari olduğuna inanilmakta çünkü forumlara ve hisse ile alakalı yorum yazılan yerlerde bulunan ky sayısı oldukça az oldugundan böyle bir algıya sahip yatırımcılar bir mit bir inanış diyelim resmi olarak bir durum yok yani yalnız ben artık kendisinin olmadığının inancındayım hisse ile alakali da dağınık olduğu kanaatindeyim sayet eski patron varsa da acun olayından sonra bize yıkmış gitmiştir gayri resmi lotlarini resmi olanlarini da zaten ahmet arıboğan aldı virmanla..

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Sn mine hanım faruk dan kasit eski patron faruk süren olup hala hisse de başka eller altından onun lotlari olduğuna inanilmakta çünkü forumlara ve hisse ile alakalı yorum yazılan yerlerde bulunan ky sayısı oldukça az oldugundan böyle bir algıya sahip yatırımcılar bir mit bir inanış diyelim resmi olarak bir durum yok yani yalnız ben artık kendisinin olmadığının inancındayım hisse ile alakali da dağınık olduğu kanaatindeyim sayet eski patron varsa da acun olayından sonra bize yıkmış gitmiştir muhtemelen gayri resmi lotlarini resmi olanlarini da zaten ahmet arıboğan aldı virmanla..

İnsanlar da ister istemez soru işareti oluşuyor mesela 2 tane atıl istirakimiz olan gateks ve sheffer i ig venturese devrederken faruk sürenin transtürkden bunları alacağı haberi vardı ama 1.5 yıl oldu ve hala o atıl şirketlerde bi gelişme mevcut deil bunlar hep kafa kurcalıyor...

Son düzenleme : airforce1; 25-12-2017 saat: 00:55.

6.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    İnsanlar da ister istemez soru işareti oluşuyor mesela 2 tane atıl istirakimiz olan gateks ve schaffer i ig venturese devrederken faruk sürenin transtürkden bunları alacağı haberi vardı ama 1.5 yıl oldu ve hala o atıl şirketlerde bi gelişme mevcut deil bunlar hep kafa kurcalıyor...

Transtürk Holding A.Ş. ‘de bulunan 50,00TL nominal değerde 5.000 (BEŞBİN) adet A Grubu imtiyazlı pay senetlerinin 26,47TL nominal bedelli 2.647 adetine sahip Faruk SÜREN ve 9,00TL nominal bedelli 900 adedine sahip Star Holding A.Ş. bir hisse devir sözleşmesi çerçevesinde sahip oldukların payların tamamını*IG VENTURES YÖNETİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.Ş.'ye*Türk Ticaret Kanunu hükümlerine göre Şirketin ihtiyacı olan nakit sermaye artırımını yapması şartı ile bedelsiz olarak devrettiği,*

Ayrıca, yukarıdaki devir şartlarından biri olarak da Şirketimizce %99,94 oranla iştirak edilmiş olan Sheffer Transtürk Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin tüm hisseleri, yapılacak bağımsız bir Şirket değerleme fiyatı üzerinden Faruk SÜREN'e veya göstereceği bir şirkete satılması,*

Yine, yukarıdaki devir şartlarından biri olarak da Şirketimizce %19 oranla iştirak edilmiş olan Gateks İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin tüm hisseleri, yapılacak bağımsız bir Şirket değerleme fiyatı üzerinden Faruk SÜREN'e*veya göstereceği bir şirkete*satılması,*

Şirketimiz hisselerini devralan Hakim Ortağın belirlediği kişilerin Yönetim Kuruluna seçilmesine ilişkin Yönetim Kurulu Kararlarının alınması hususlarında mutabakata varıldığı bildirilmiştir.*

Haber de buydu...

7. benim burada yazmış olduğum faruk hakkında twitter dan yazmış mine hanım.

''Transtürk Forumlarında bahsedilen Faruk kim? Ve hisse ile alakası nedir? Açıklar mısınız ltf?''

eğer bu faruğu tanımıyorsanız bu şirketin geçmişini ya bilmiyorsunuz yada bizim gibi ky ile dalga geçiyorsunuz demektir.buradaki forumu okuyorsanız iki sene öncesinden okuyacaksınızki şirketi tanıyacaksınız.burada yazılan ''ACUN''unda tanımayabilirsiniz ben tanıtayım'o ses türkiye-survior-Yetenek sizsiniz program yapımcısı'' bu hissede en son yeteneğini sergiledi.onun sayesinde burada çok zarar eden ve beklyen benim gibi arkadaşlar vardır.bizler geçen sene bu tahta kapanma aşamsında bile burdaydık halen buradayız.onun için bizlere cevap verirken dikkatli olunmasında yarara vardır.hiç kimsenin kalbi kırılmasın.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by UGUR2 Yazıyı Oku
    Faliyete geçmiş olmuş olmak icin markaya ortak oluyor. Fakat kim ne derse desin bu hissede farugun dediği olur.acunda 1.80 cikti ortada hiçbir şey yoktu. Şimdi tahsisli Var. Ortaklık var hisse kacta 0.65 de.enaz 1 de olması gerekirdi.hicbir zaman farugu bir kenara atmayın.
    ortak faruk la şirketimizin ne alakası var artık.anlayamıyorum seni ıg imtiyazlı hisselerini yani şirketi yöneten hisseleri bir tane hanım a %50 sini sattı.ıg nin diğer yarısı ural bey de faruk la ne alaka kuruyorsun bilemedim bir bildiğin varsa paylaşırsan sevinirim benim yazdımlarım açık kaynak ayrıca lütfen hanım kişi bir yola çıktı ticaret yapmak istiyor şirketin içine para sokuyor şirketimizi kurtarıyor.destek olmamız lazım diye düşünüyorum kısaca pozitif yaklaşılması gereken bir durum var şuan ben diğer iştirak de bazı yazıları okudum şaşırdım kaldım.adam hem hissede hemde hisseyi kötülüyor şaşılacak durum var yani.ben bir kardeşiniz olarak daha düne kadar böyle bir durum yoktu kısmet kapımıza geldi diyorum.eleştiri yapacakmıyız tabikii yapacağız ama şuan zamanı değil gideriz genel kurula yaparız açıklamamızı hoşumuza gitmeyen kararlara şerh koyarız veririz mahkemeye olması gerektiği gibi kimsenin buna itirazı olamaz imtiyazlı hisse sahibi bile buna itiraz edemez.

lütfen kimsenin moralini bozmayalım.ayrıca bir kişinin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.büyüklerimiz öyle der yk başkanımız patates bir gözaltı ştini b grubuna çıkarmış bir insan

Sayfa 362/814 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •