Sayfa 12/24 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
Arama sonucu : 192 madde; 89 - 96 arası.

Konu: Orta uzun vade sistematik disiplin ve başarı

1.  Alıntı Originally Posted by burdur15 Yazıyı Oku
    Yanarım yanarım 7 nin altına geldiğinde daha fazla almadığıma yanarım. Biliyorum gidecek ama belki az daha düşer dedim almadım. n.h düşer alsana dimi . daha düşerse daha fazla alırsın.
    ben ıspartalıyım anladığımmkadarıyla sizde burdur hemşeri sayılırız.
    diyorumki bu saatten sonra sasa da keşkeleri oynayana kadar karı cebe indirip yeni sularda yelken açmayı denemek daha mantıklı bence

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ben ıspartalıyım anladığımmkadarıyla sizde burdur hemşeri sayılırız.
    diyorumki bu saatten sonra sasa da keşkeleri oynayana kadar karı cebe indirip yeni sularda yelken açmayı denemek daha mantıklı bence
    Benim keşkem evveliyle ilgili bir önceki sayfada söyledim kısa da bana sat dedi. Ama dediğinizde de haklısınız. Daha önce bir kaç hissede erken çıktım o yüzden temkinli davranıyorum. misal THY hala gidiyor. ben çıktım %50 daha gitti o yüzden alırken de satarken de kademe kademe alış satış yapıyorum.

Dün bir kısmını daha sattım . elimdekinin %10u gibi . pazartesi elimde %20 bırakıp gerisini satmayı düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    uzun vadeci olmak gerçekten zor insanın kendisi ile mücadele etmesi gerekiyor. trade tutkusunu yenmek için bir miktar para ayırmak gerekecek sanırım.
    Abi topiğiniz hayırlı olsun, dediğiniz gibi uzun vadeci olmak gerçekten zor, 2 yıla yakın elimde tuttuğum thy yi ev almak için 10 lu seviyelerden bozmanın moral bozukluğu yaşıyorum. Ya ekrandan uzak olacaksınız ya da çelik gibi iraden olacak uzun vade yatırımı için, bu arada sasa gibi potansiyel arz eden hisseleri bulmanız ümidiyle saygılar..

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mx_61 Yazıyı Oku
    Abi topiğiniz hayırlı olsun, dediğiniz gibi uzun vadeci olmak gerçekten zor, 2 yıla yakın elimde tuttuğum thy yi ev almak için 10 lu seviyelerden bozmanın moral bozukluğu yaşıyorum. Ya ekrandan uzak olacaksınız ya da çelik gibi iraden olacak uzun vade yatırımı için, bu arada sasa gibi potansiyel arz eden hisseleri bulmanız ümidiyle saygılar..

Sn Hocam,

Eviniz hayirli olsun, gule gule oturun. Ev sahibi olmak gibiis var mi, hele de ilk evinizse ve oturmak icin almissaniz....Birakin, giden istedigi yere gitsin. Yillar sonra bu yazinizii hatirlayip, gulumseyeceksiniz insallah. "Ben neye uzulmusum ya" diyerek..

Siz daha da gidecek diye beklerken, geri de gelebilir ve bu arada evi de kacirabilirdiniz. Bence bu hayiflanmayi bir kenara birakip, evinizin sefasini surun. Keyifle, saglik ve huzur icerisinde oturun..

freesky

5.  Alıntı Originally Posted by BLUESTAR Yazıyı Oku
    sasa da küçük yatırımcı sayısının oldukça azaldığını düşünüyorum günlük trade yapanlar ellerindeki senetleri sattılar uzun vadeciler kaldı genelde.
    Sn Bluestar,

Sizi SASA'dan dolayi elestirmistim, cok yuksek fiyatlardan aldiginizi dusundugum icin. Hala da ayni dusunuyorum, ama zaman sizi hakli cikardi... Yukselince de sessiz kalmak olmazdi. Tebrik ederim, hayrini, bereketini gorun.

Selam ile....

6.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Sn Hocam,

Eviniz hayirli olsun, gule gule oturun. Ev sahibi olmak gibiis var mi, hele de ilk evinizse ve oturmak icin almissaniz....Birakin, giden istedigi yere gitsin. Yillar sonra bu yazinizii hatirlayip, gulumseyeceksiniz insallah. "Ben neye uzulmusum ya" diyerek..

Siz daha da gidecek diye beklerken, geri de gelebilir ve bu arada evi de kacirabilirdiniz. Bence bu hayiflanmayi bir kenara birakip, evinizin sefasini surun. Keyifle, saglik ve huzur icerisinde oturun..

freesky
    Abi güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, uzun vade için beklemekti niyetim ama kısmet değilmiş, hayırlısı olsun..

7.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Sn Bluestar,

Sizi SASA'dan dolayi elestirmistim, cok yuksek fiyatlardan aldiginizi dusundugum icin. Hala da ayni dusunuyorum, ama zaman sizi hakli cikardi... Yukselince de sessiz kalmak olmazdi. Tebrik ederim, hayrini, bereketini gorun.

Selam ile....

Sn freesky

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. SASA hissesini uzun zamandır takip ediyorum ve bilançosunu detaylı incelemiştim. Uzun vade açısından başarılı bir hisse olacaktır şuanki fiyat seviyeleri olarak 11.7x lerde teknik olarak önünde hiçbir direnç kalmadı 11.30 lara kadar küçük yatırımcılar iştirak etmemişti fiyatların yüksek olması sebebiyle bu noktadan sonra yeni yatırımcılar gelecektir ve fiyatlar daha da yükselecektir. Tabiki hiç bir senet sonsuza dek yükselmez bu bir gerçek teknik olarak bozulma görülürse buradan bildireceğim.

Teşekkürler iyi çalışmalar.

8. Sasa da yukarı yönlü trend halen devam etmektedir bu noktadan sonra daha agresif hareketler beklenebilir. Not: Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 12/24 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •