Sayfa 67/242 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 1931 madde; 529 - 536 arası.

Konu: PINSU - Pınar Su VE İçecek San. ve Tic. A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by ÇAKAL Yazıyı Oku
    SPK da bu kadar aciz yönetim varken bu tip çakallara bu ülkede daha çooook ekmek çıkar.
    Ben takdir ediyorum adamı.
    Burası kurtlar sofrası.
    120'e sinyal yakmış bir endekste herkesin gözüne baka baka bu fiyatlarda tutabilecek her türlü alengiri yapabiliyorsa; o adam ne derseniz deyin yeteneklidir.
    Ama o parayı yiyemeyecekler, yazın bi kenara!!!
    Haram eninde sonunda çıkar.
    Yıl 2008 hisse 2000 TL...yıl 2017 hisse 1760 TL ...diyoruz yazıyoruz değişen birsey yok. Biraz şirket olarak utanır, sıkılır. Bunlarda ne ar damarı kalmış nede haya...bir şirketin namusu (eğer halka açıksan) hisse değeridir..Bu hisse fiyatıda şirkete kapak olsun..

Sent from my ALE-L21 using Android mobile app
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

2. mardin satışı bıtti galıba

3. çıkış başlasın

4.  Alıntı Originally Posted by tekkon Yazıyı Oku
    mardin satışı bıtti galıba
    Koca ve köklü bir firmada ne yediği belirsiz üç beş çakal at oynatacak ve şirkette bunu izleyecek, habersiz gibi davranacak bizimde buna inanmamizi bekleyecekler. .Allah sizi hakettiginizin en güzeli ile ödüllendirsin...

Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

yapıkredinin 2.02 ile aldığı 880000 lot mal ( 267427+623391=890000 ) bu gun itibariyle boşaltılmış bulunuyor.bundan sonra g.... yiyen gelsin .spekçiklerle uğraşmıyalım.

6. Bu kadar köklü bir firmanın sadece marka değeri bile suanki piyasa değerinden fazladır ancak gelin görün ki şirket kendi itibarını bu şekilde sıfırlıyor. (En azından hissedarları arasında)..yakışmıyor pınar senin ölün bu fiyatları katlar, katlamali...
     Alıntı Originally Posted by geo Yazıyı Oku
    yapıkredinin 2.02 ile aldığı 880000 lot mal ( 267427+623391=890000 ) bu gun itibariyle boşaltılmış bulunuyor.bundan sonra g.... yiyen gelsin .spekçiklerle uğraşmıyalım.

7.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    Ne düşüneyim ki.Ortada fol yok, yumurta yok.Şirketin açıklaması KAP’ta.
     Alıntı Originally Posted by Bosphorus Yazıyı Oku
    Sn. Tireli böyle zamanlarda hep ortadan kayboluyorsun. Bu çıkış için ne düşünüyorsun ?
    Ayın 8'inde sayın Bosphorusa cevaben yazmıştım.Söyleye söyleye dilim de tüy bitti.Belki kendi kendimizin topuğuna sıkıyoruz ancak;doğru bildiğim den asla taviz vermem.Neye mal olursa olsun.
    Bu şirket geçen 9 aylıkta kar edemediyse halimiz duman.Bilmiyorum.Gerçekten anlamak imkansız.Bu kadar satış,bu fiyatlar(çoğumuz evlerimize damacana su,veya bakkaldan,marketten pet şişe su alıyoruz.Ve fiyatları görüyoruz) sonuç devasa bir zarar.Yok arkadaşlar ben söyleyebilecek söz bulamıyorum ve hepsini yüce 'ALLAH'ıma havale ediyorum.ALLAH onları nasıl biliyorsa öyle yapsın.

8.  Alıntı Originally Posted by tireli Yazıyı Oku
    Ayın 8'inde sayın Bosphorusa cevaben yazmıştım.Söyleye söyleye dilim de tüy bitti.Belki kendi kendimizin topuğuna sıkıyoruz ancak;doğru bildiğim den asla taviz vermem.Neye mal olursa olsun.
    Bu şirket geçen 9 aylıkta kar edemediyse halimiz duman.Bilmiyorum.Gerçekten anlamak imkansız.Bu kadar satış,bu fiyatlar(çoğumuz evlerimize damacana su,veya bakkaldan,marketten pet şişe su alıyoruz.Ve fiyatları görüyoruz) sonuç devasa bir zarar.Yok arkadaşlar ben söyleyebilecek söz bulamıyorum ve hepsini yüce 'ALLAH'ıma havale ediyorum.ALLAH onları nasıl biliyorsa öyle yapsın.
    Kar etmek bir yana birde okkalı kısa vadede borçlandı. Bakalım bu borcu nasıl ve kime yükleyecekler..

Sayfa 67/242 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •