Spk umudum yok 27 ekim den Cimer üstünden akfen şikayet ettim hala yanıt gelmedi 14 aralık bu sefer bimer den yazdım cevap bekliyorum

Akfen 13 tl ortaklıktan çıkardı bizi öz kaynak 3.3 milyar tl buldu Ünlü co,

Bizi ortaklıktan çıkardıkdan sonra 1 yıl sonra iştiraki olan Mersin liman %50 payı 4.1 milyar tl tekabül etti yaptıgı devir sonucu

Akfen mail attım gelen cevap

Sermaye Piyasası Kurulunun Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği çerçevesinde kullandırılan satma hakkı işlemlerinde, satma hakkının kullanımına ilişkin adil bedel Ocak 2016 da yayınlanan Değerleme Raporunda Akfen Holding A.Ş.ânin 1 TL nominal bedelli pay bedeli 13,0723 TL olarak belirlenmiş ve hak sahiplerine ödenmiştir. Sonrasında, SPK dan gelen Şirketimizden revize çalışma yaptırılması talebi üzerine hazırlanan revize değerleme analizine göre ise 1 TL nominal bedelli pay bedeli, 0,0969 TL lik bir artış ile, 13,1692 TL olarak belirlenmiş ve pay değeri arasındaki bu fark, faizi ile birlikte, Ekim 2017 de satma hakkını kullanan pay sahiplerine ödenmiştir. Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakkı sürecinin tamamlanması ardından yapılan işlemler, satma hakkının kullanımına ilişkin adil bedeli etkilememektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
Aylin Çorman