Sayfa 54/89 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon
Arama sonucu : 711 madde; 425 - 432 arası.

Konu: Ankara'dan nereden arsa alınabilir

1.  Alıntı Originally Posted by miko040 Yazıyı Oku
    slm arkadaslar bazi emlakcilara sordum ama net cvp alamadim ETIMESKUT 2007 PARSEL durum nedir ve fiati nedir?
    Arkadaşlar daha önce sorulmuş ama cevabını göremedim. Eski Dodurga dan geçme, Şehitali 2007 parsel Yapracık sol imarı içine giriyor mu, benim de bu parselde küçük bir hissem var, m2 fiyatı ne civardadır? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

2. Forumu uzun süredir takibediyorum. Arsa yorumlarının genelde Eskişehir yolu üzerinde yoğunlaşıyor. Eskişehir Yolu 'da yer alan Dodurga, Şehitali, Yapracık, Ballıkuyumcu gibi bölgelerin yatırımcılar için önemli olduğu da bir gerçek. Ancak Ankara sadece Eskişehir Yolundan ibaret değil. Buradan hiçbirşey olmaz dediğim yerlerden m2 si 10-15 TL ye yer alıp 1-2 yıl sonra 4-50 TL'ye satan ve gözde bölgelere yatırım yapanlardan çok daha fazla kazanç sağlayan insanlar tanıdım. Bu nedenle diğer bölgeler hakkında da bilgisi olanların paylaşımlarının katkı sağlayacağını unutmamak lazım.

Mesela, Yuva Köyü Anteksli Bölgeler (Konut ve Sanayi) hakkında katkıda bulunacaklar da vardır. Anteksli Bölgelerin imar planı daha önce iptal olmuştu. Mahkeme kararıyla tekrar iptal olmuş, yeni 1/1000 uygulama imar planı Yenimahalle Belediyesinde askıya çıkarılmış. Akabinde de parselasyon tekrar yapılacak. Bu bölgeye ilişkin imar planı kabaca 1/3 oranında konut, 2/3 oranında sanayi içeriyor. Konut bölgesi, Çakırlar'ın hemen kuzeyinde, çevre otoyolu altında kalıyor. Sanayi Bölgesi ise, İvedik ve Ostim'in kuzeyinde çevre otoyolu altında kalıyor. Oldukça kıymetli ve gelecek vaadeden bir yer olduğunu düşünüyorum.

Bu alanla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bizimle paylaşmalarını bekliyorum. Selamlar. Bol kazançlar...

3. Eski dodrga 2269,sehitali 2301 de yerim var.guncel durumu imari fiyati ne kadardir???

4.  Alıntı Originally Posted by ulusoyc Yazıyı Oku
    Arkadaşlar daha önce sorulmuş ama cevabını göremedim. Eski Dodurga dan geçme, Şehitali 2007 parsel Yapracık sol imarı içine giriyor mu, benim de bu parselde küçük bir hissem var, m2 fiyatı ne civardadır? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
    Sayın ulusoy,2007 parsel Yapracık sol imarına girmemektedir.1/25000 lik imar planında orta yoğunlukta konut alanında yer almaktadır.M2 fiyatı hakkında ise özel msj bölümünden bilgilendirme yapacağım.Fiyat konusunda forum içerisinde bazı sıkıntılar yaşanabiliyor çünkü.İyi günler dilerim

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Krm Yazıyı Oku
    Eski dodrga 2269,sehitali 2301 de yerim var.guncel durumu imari fiyati ne kadardir???
    Sayın krm,2301 parsel 1/25000 lik plana göre orta yoğunlukta konut alanında bulunmaktadır.2007 parsel ile neredeyse aynı konumdadır.5000 lik imar plan çalışması devam etmektedir.Fiyat konusunda özel msj bölümünden bilgilendirme yapacağım.İyi günler dilerim.

6. Bilgilendirme için Emlak 06 kardeşime teşekkür ederim.

7. Ankara da yeni imar geçen mavi göl den arsa alınabilir.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ankara yenimahalle memlük köyünde dede den kalan arsa var oraların istikbali nedir

Sayfa 54/89 İlkİlk ... 444525354555664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •