Sayfa 691/1001 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Türkiye uzantısında Reza Zarraf olan Babek Zencani'nin idam cezası, İran'ı zarara uğtattığı 2,8 milyar doları getirmesi şartıyla kaldırılmış...

Akıllı bir devlet bu İran.

Boşuna yüzyıllardır yıkılmadan ayakta.

Zencani'nin Türkiye de dahil dışarıdaki ülkelerde milyarlarca dolarlık varlığı bulunmaktaymış...

Dosyalar yeniden açılacak anlaşılan.

Bunlar iyi haberler...

dünyad 2 tane toplum vardır siyaseti iyi yaparlar biri iran biri ingiltere
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Diplomasi deyince reisi tek geçerim...

Sonra Davidoff gelir...

4. yüksek(!) asgari ücret zammı olursa, %15 gibi. dolar/try yükselir mi.?

5.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    yüksek(!) asgari ücret zammı olursa, %15 gibi. dolar/try yükselir mi.?
    Siz inanıyormusunuz %15 artacağına ? Bu yıl erken seçim bekleyenlere inat elektriğe %8,8 , tüm kamu harçlarına 14,5 zam yapılmışken memura ve emeklisine yıllık %7 zam yapıldı. Yani seçim yok, öyleyse mama da yok . Ne zaman ki etrafınızda makarna , kömür araçları ve evlere girip çıkan değişik tiplerin çoğaldığını görürseniz seçim yakındır. İşte bu nedenle dolar da bu yıl '' altın '' yıl bekliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    Siz inanıyormusunuz %15 artacağına ? Bu yıl erken seçim bekleyenlere inat elektriğe %8,8 , tüm kamu harçlarına 14,5 zam yapılmışken memura ve emeklisine yıllık %7 zam yapıldı. Yani seçim yok, öyleyse mama da yok . Ne zaman ki etrafınızda makarna , kömür araçları ve evlere girip çıkan değişik tiplerin çoğaldığını görürseniz seçim yakındır. İşte bu nedenle dolar da bu yıl '' altın '' yıl bekliyorum.
    ..vergi dilimleri belli, ne kadar yükseliş o kadar çok devlete kaynak. iktidarın oy deposu verdiği vergiyi düşünmez. eline aldıgı bordroyu incelemez, %15 yıllık zam. benim tahminim. bakalım tutacak mı.!

7.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    ..vergi dilimleri belli, ne kadar yükseliş o kadar çok devlete kaynak. iktidarın oy deposu verdiği vergiyi düşünmez. eline aldıgı bordroyu incelemez, %15 yıllık zam. benim tahminim. bakalım tutacak mı.!
    işsizliği, kaçak göçmen çalıştırmayı arttırır %15 zam çok yüksek.

%10 ya olur ya olmaz iş veren karşı çıkacaktır. muhtemelen zam yapmayalım önerisi bile götürmüşlerdir
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 691/1001 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •