Sayfa 26/1069 İlkİlk ... 16242526272836761265261026 ... SonSon
Arama sonucu : 8552 madde; 201 - 208 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. ULUTAŞLAR VE MEMSA da hükümet,SPK,BİsT destekli borsa kotundan çıkarıldı ..Allah ******** acımasız merhametsiz şirket sahibi iş adamlarınında ailelerine ateşler düşürsün onlarında canları cayır cayır yansın inşa Allah ..ULutaŞLaR siz seviniyorsunuz biz üzüntülere gark olduk ..2013 yılı aralık ayı son günleri Cbs boya ve Cbs Printaş borsa kotundan çıkarılıyor 2017 aralık ayının son 27.günü yine hükümet destekli,teşvikli BİST VE SPK işgüzarlığı yatırımcı düşmanlığı.. Canımız yanıyor Meclis başkanının dünürü ULUTAŞLAR sizin de ocağınıza ateşler düşsün ailenizin bağırları yansın inşallah..Ulutaşlar Cumhur Başkanı R.T.E. sayesinde Halk bankasından 100-200 milyon tl aralığında bir rakam kredi çekti yıllarca ödemedi en son 2022 yada 2024 yılına borcunu erteletti böylece zaman kazandı memsayı iflas ettirirse borcuda bitmiş olur böylece yani anlayacağınız adam aşikar bizi dolandırdığı gibi devletide dolandırıyor ama malesef korunuyor..Olanlar biz mazlum gariban küçük yatırımcıya oluyor her zamanki gibi acımasız sistem aynı baş rol oyuncuları değişiyor..16 yıldır ak partiye oy verdiğim için Türkiye Cumhuriyeti %70 fakir fukara gariban halkımdan özür diliyorum lütfen hakkınızı helal edin ..
    Son düzenleme : kartalgaga; 29-12-2017 saat: 20:33.

2.  Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    ULUTAŞLAR VE MEMSA da hükümet,SPK,BİsT destekli borsa kotundan çıkarıldı ..Allah ******** acımasız merhametsiz şirket sahibi iş adamlarınında ailelerine ateşler düşürsün onlarında canları cayır cayır yansın inşa Allah ..ULutaŞLaR siz seviniyorsunuz biz üzüntülere gark olduk ..2013 yılı aralık ayı son günleri Cbs boya ve Cbs Printaş borsa kotundan çıkarılıyor 2017 aralık ayının son 27.günü yine hükümet destekli,teşvikli BİST VE SPK işgüzarlığı yatırımcı düşmanlığı.. Canımız yanıyor Meclis başkanının dünürü ULUTAŞLAR sizin de ocağınıza ateşler düşsün ailenizin bağırları yansın inşallah..Ulutaşlar Cumhur Başkanı R.T.E. sayesinde Halk bankasından 100-200 milyon tl aralığında bir rakam kredi çekti yıllarca ödemedi en son 2022 yada 2024 yılına borcunu erteletti böylece zaman kazandı memsayı iflas ettirirse borcuda bitmiş olur böylece yani anlayacağınız adam aşikar bizi dolandırdığı gibi devletide dolandırıyor ama malesef korunuyor..Olanlar biz mazlum gariban küçük yatırımcıya oluyor her zamanki gibi acımasız sistem aynı baş rol oyuncuları değişiyor..16 yıldır ak partiye oy verdiğim için Türkiye Cumhuriyeti %70 fakir fukara gariban halkımdan özür diliyorum lütfen hakkınızı helal edin ..
    Beyler yokmu bizim printastan haber..fabrikada algidalar.cam işi yapanlar birçok firmaya kiraya verilmiş .yokmu araştıran şirket ortağı....

3. Bizlerede bari bir kol saati verse çavuşoğlu

4.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    Bizlerede bari bir kol saati verse çavuşoğlu
    (((:

EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bizi dolandıran, buradaki milleti aptal yerine koyan hey ÇBS printaş sahipleri ve yöneticileri hakkım haram olsun. Her iki alemdede gün yüzü görmeyin inşaallah. Printaş mahdurlarının 2018 yılı hayırlı bir şekilde geçer umarım. Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by Akça Yazıyı Oku
    Bizi dolandıran, buradaki milleti aptal yerine koyan hey ÇBS printaş sahipleri ve yöneticileri hakkım haram olsun. Her iki alemdede gün yüzü görmeyin inşaallah. Printaş mahdurlarının 2018 yılı hayırlı bir şekilde geçer umarım. Saygılar.
    Sayın Akça,dualarınıza,temenni ve dileklerinize amin diyorum..Yeni yılınız sağlıklı, sıhhatli,mutlu geçsin..Hisse nette olan tüm aile bireylerininde yeni yıllarını kutluyorum herşey beklentileri doğrultusunda olsun ve sıhhatler dilerim..Burada şirket sahiplerin suçluluğu kadar spk,bist ve hükümetin kayıtsızlığı duyarsızlığı bananeciliği hatta şirketlerin ne yaptıklarından haberleri olmasına rağmen göz yumuyor olmaları bizlerin mağduriyetine katkı sağlamıştır yani bu saydığım sorumsuzluların sayesinde biz buralarda dert sahibi olduk..Allah hepsini bildiği gibi yapar inşha Allah..Sayın Cumhur Başkanı atıp tutuyor ama daha Tc BİST,SPk,hileli,şaibeli içi boşaltılmış iflas ettirilmiş şirketler ve yüklü zararlar kayıplar verdilen küçük yatırımcılardan borsa zedelerde haberi bile yok hem olsa bile 16 yıldır bizim mağduriyetimizi kayıplarımızı telafi edecek hangi önemli ve hayırlı adımı attılarki hepsi boş laf sistem aynı zenginden yana sömürü sistemi baş rol oyucuları değişiyor..Malüm şimdide borsa kotundan çıkarılan %99.99 halka açık Faik ve mehmet Ulutaşların Memsa şirketi..Bu şahsiyet yoksunları halkbankasını dolandırmış geri ödememiş parayı sonrada borsadan atılmak için zemini güzel hazırlamış Bist,spk oltayı yuttu bist kotundan çıkardılar adam sevincinden göbek atıyor biz dizlerimizi dövüyoruz..Şimdi memsa şirketini iflas ettirir halkbanka olan borçlarıda ödemez wolt enerji ile tekrar borsaya döner Şerefsiz Latif ve yaşar Ünalların yaptığı gibi..ULUTAŞLAR meclis başkanının dünürü oluyormuş yani yandaş biz onlarla uğraşabilirmiyiz..Allah ocaklarına ateşler düşürsün..

7. Şirket 2014 yılı sonunda borsaya yeniden işlem yapabilmek için başvuruda bulunmuş fakat borsadan atılma nedeni olan şartları yerine getiremediği için başvurusu reddedilmiş.evet tam olarak koca bir 4 yıl geçti,ben şundan çok eminimki kapanma nedeni olan yüksek borç nedeniyle eksiye düşmüş özsermaye arsanın satışı yada arsa üzerinde gerçeklesecek bir projeden gelecek para ile yeni bir mali tablo hazırlanarak tekrar bir başvuru yapılacagından en ufak bir şüphe duymuyorum.iflas etmedigimize mahkeme karar verdiğinde hepimiz ne kadar mutlu olmuştuk ve tekrar borsaya girmemiz gerektigini hepimiz bekliyorduk ama süreç uzadıkça uzadı ve insanda artık dayanma tahammül kalmadı ki artık hiç ümit kalmamış gibi sanki sirket yok olmuş gibi bir sürü serzenişler var beddualar var.ben ya satış yada bir projenin şekillenmekde olduğunu düşünütmyorum ve ümit ediyorumki çok yakın olmasada şöyle bir kaç ay içerinde bu haberleri akabileceğimizi düşünüyorum.arkadaşlar tekrar ediyorum ve büyük harflerle yazıyorum İFLAS ETMEDİK VE PRİNTAŞIN ELİNDE EN AZ 200 000 000 TL DEGERİNDE ARSA VAR.eger dediğim satış yada proje gelistirme ne kadar yakın olursa bizim mutlu sonumuzda ona bağlı diyorum.buda benim nacizane görüşümdür.

8. Evet seryenis beddua bunlar yatırımcı mağdurların isyan ları koca dört sene bilanço kar zarar veya bırakın kici kırık 300 tl ye düzene konacak bir internet sitesi ni bile yapamayan beceri den yoksun ark niyetli insanlar printasin sadece ortaklığı olduğu bir arsa üstünde neler yapmaz istese.sen koca fabrikayı yandaşlarına mi kime kiraya verdiğini güzel bir internet sitesi yapıp aciklamiyorsan bunlardan her şey beklenir.8 adet içerde firma varmış diye tahmin ediyorum. Fabrika içindeki bir yeri depo olarak tutsan bile dört senedir borçların bir kısmını oderdin.o hakkını aramayan veya arasalar bile çaresizlik içinde olan hissedarlar ne yapsın. Beddua etmeden....

Sayfa 26/1069 İlkİlk ... 16242526272836761265261026 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •