Beyler ben satmadım. Hedef 15 idi benim. Az kardeyim. Bazı yorumları okuyunca bekleyesim geliyor bazılarını okuyunca satasım. Tam bi muamma. Patron dürüstse ilerde güzel günler gelir.
Beyler ben satmadım. Hedef 15 idi benim. Az kardeyim. Bazı yorumları okuyunca bekleyesim geliyor bazılarını okuyunca satasım. Tam bi muamma. Patron dürüstse ilerde güzel günler gelir.
Geleceği parlak güzel şirket o kesin. Tek risk var oda kot dışı kalması dolaşım oranı %4 .
Bilanço ve pimaş arsa satış haberi beklentileri mevcut .
Ytd
Beni dinlerseniz satmayın kardeşlerim, kardeşlerim diyorumçümkü 57 yaşındayım benden yaş itibari ile büyük olanlarınız varsa abilerim diyorum varsa abilerim diyorum son günlerin moda tabiriyle28 yıldır borsanın içindeyim ama alaylıyım yani mektepli değil teknikten anlamam temelden de eh işte biraz ama esas tremel veri olan özsermayenin ne olduğu, ödenmiş sermayenin ne olduğu ve şirketin satış ve pazar payının ne olduğu gibi durumları gerisi beni ilgilendirmez. fazlada detaylara girmem ha birde borçluluk durumu yatırımlarının bitip bitmediği gibi durumlar.. gerisi hikaye hele teknik meknik tamamen hikaye 28 yılda bunu gördüm, birde esas önemlilerindenşirketin temettü verimliliği şirketşirketyıllar sonra yatırımları bittiğinden dolayı2017 yılının hem 6.cı ayında hem 9.cu ayında%14,20 şer olaraktemettü verdi bu çok önemli ha birde bilmediğimiz çok şeyler var ama ben şunu çok iyi biliyorum. Bir şirketin%100ü bile halka açık olsagayrimenkül ve arsa satışlarını hatta iştiraksatışlarını bile ortaklarına temettü olarak dağıtma zorunluluğu yok, yok efendim pimaş arsası satışıymış yok niye yedirsinmiş bunlar hikaye geçin bunları elinizin altında internetspk’ya mail atın sorun istediğinizi,kusura bakmayın herşeyi hazır istiyoruz ah ortaklarım ah 28 yıl önce ne internet vardı ne kap haberleri haftada bir ekonomi dergisi ile para dergisi alır ondada 6 ay önceki bilgileri görürdük şimdi nevar ya hele bide samsunlu bir arkadaşımla ilk aldımız hisse varki sormayın gitsin şimdi elişmizde kalmış olsa bir çuval para olurdu.sene 89emin önümden galata köprüsünden karaköye geçtiko zaman senetler orda ayaklı borsa diye tabir edilen limanın hemen ilerisinden alınıp satılırdı tabi aracı kurumlar ve bankalardanda alınırdı şimdiki gibi ama bizimkisi akıl işte senetler elimizde olsun istedikparada 3 sıfır atılmamış haliyle ya 6- ya 7 liraydı kartonsan hisseleri aldık elimize işyerine geldik bu işlerden biraz çakan bir abimiz bunlar nelan dedi hisse sendi fabrikaya ortak olduk dedik oğlu garanti bankasında çalışıyordu durun ben bi soruvereyim dedi sordu oğlu baba söyle onlara hemen bir aracı kurumu veya bankaya yatırım hesabı açtırıp senetleri oraya yatırsınlar dedi çünkü bunun bedellisi olur bedelsizi olur temettüsü olur nasıl takip edecekler gününü geçirirlerse hiç birhak iddia edemezler dedi bizde öyle yaptık neyse o günler uzun hikaye gelelim konumuza,yukarıda bir arkadaş pasta atmışyanlış görmediysem %2,46sı iş yarıtımdaufak tefek diğer aracı kurumlardada var birde bizim gibi küçük yatırımcılarda var hiç kimse satmasın kottan çıkış şartı olan %98 lik payı toplaması çok zor kaldıkitoplasa bile kottan çıukma kararı alsabile mevzuat gereğiborsada son 6 aylık işlem gördüğü en yüksek fiyattan hisseleri satın almak zorunda bu bile şimdiki fiyat olan 10 tlden aşağı olmaz yani satmayanın hiçbir zararı olmaz ayrıca şirket daha önce1veya1,5 yıl önce kottan çıkmayacağız diye açıklama yaptı üşenmez kap haberlerinde ararsanız görürsünüz. Ben inanıyorum 2 yıl içinde bu şirket 3 haneli rakamları mutlaka görecektir. Beklemeyene çorba yok!
ak yüz kara yüz yarın belli olacak
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Neden özellikle yarin
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri