Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Emlakta 2018 beklentileri!
Emlakta 2018'de beklentiler ne? Fiyatlar düşecek mi? Yükselecek mi? Yatay mı seyredecek? 2017 emlak açısından zor bir yıldı. 2018 bitmekte olan yılı aratacak. 2019'da da 2018'i arayacağız.
http://www.tebernuskirecci.com.tr/em...eri-99704.html
Umut abi dese hadi neyse, beton fetişistleri , Beylikdüzünün en GÜZEL en KIYMETLİ ! sitesinde dairesi olup alıcı çıkınca satmayıp fiyat yükseltenler saldırsın dursun amma velakin BETONCUNUN hası böyle dedikten sonra hala laf söyleyecek var mı merak ediyorum.
Budamı GOL değil !...
Adamın dediğini yapan satıcılar g.tü kurtaracak. Ben bulunduğum yerde emlakçılara aylardır aynısını söylüyorum. Evini satmaya niyeti olan ev sahiplerine eski camlar bardak oldu deyin. Yoksa zor satarlar. Deniz bitti.
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekler acı ve söylenmesi gerekiyordu. Durum çok aşikar artık. Saklanamaz ve ötelenemez.
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebernüş bey dün ne diyorsa bugün de aynısını söylüyor.Yeni birşey söylemiyor ki adam...Uzun vadede konut alan kazanır.Sıkışıp satanların haricinde fiyatlar düşmez..Aksine yükseliş eğiliminde olur..Maliyetler fiyatlara mutlaka yansır, matematiğe uygun olmayan evlerin düzeltmesi devam eder diyor..Konut almak için fırsatlar yılı diye de sonuca bağlamış.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Bu ev güneş ile birlikte dönüyormu? Yoksa ülkemizde ortalama maaşların 3.000 tl olduğunu düşünürsek; 2.750.000 TL bana biraz pahalı geldi de... [emoji32]
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah konut yılı olur da şu benim ev satılır))))Şaka şaka.Benim ev satılmayacak ben anladım, verdiğim 2 emlakçı da piyasa kötü zaman alır falan deyip duruyorlar.Emlak işine gelince tebernüşün sözü kriter olamaz .Adam emlak sitesinden para kazanıyor.Emlak piyasası çökse kim emlak sitesine girip de tebernüşe allahın dağı köyündeki dağbaşı konakları prim yapar mı ne düşünüyorsunuz diye soru sorar.Emlak işi banker işine dönecek ,bence son yıla girdik ,bu yıl projeler patlamaya başlar.Patlayan proje çok da medyadan saklanıyor.
Yer İmleri