İnşallah konut yılı olur da şu benim ev satılır))))Şaka şaka.Benim ev satılmayacak ben anladım, verdiğim 2 emlakçı da piyasa kötü zaman alır falan deyip duruyorlar.Emlak işine gelince tebernüşün sözü kriter olamaz .Adam emlak sitesinden para kazanıyor.Emlak piyasası çökse kim emlak sitesine girip de tebernüşe allahın dağı köyündeki dağbaşı konakları prim yapar mı ne düşünüyorsunuz diye soru sorar.Emlak işi banker işine dönecek ,bence son yıla girdik ,bu yıl projeler patlamaya başlar.Patlayan proje çok da medyadan saklanıyor.

))))Şaka şaka.Benim ev satılmayacak ben anladım, verdiğim 2 emlakçı da piyasa kötü zaman alır falan deyip duruyorlar.Emlak işine gelince tebernüşün sözü kriter olamaz .Adam emlak sitesinden para kazanıyor.Emlak piyasası çökse kim emlak sitesine girip de tebernüşe allahın dağı köyündeki dağbaşı konakları prim yapar mı ne düşünüyorsunuz diye soru sorar.Emlak işi banker işine dönecek ,bence son yıla girdik ,bu yıl projeler patlamaya başlar.Patlayan proje çok da medyadan saklanıyor.

Yer İmleri