Sayfa 696/1001 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Mutlu yillar..........

Riyadh -- Saudi Arabia increased fuel price effective as of midnight Sunday (Dec. 31, 2017). Octane 91 fuel which cost 75 halalas per liter will now be available at SR1.37 per liter and 95 octane which cost 90 halalas per liter will cost SR2.04 per liter. Diesel for industries and utilities will cost SR0.378.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Mutlu yıllar
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Her sene, bir önceki yıla göre geriye gitmekteyiz.

Aramızdaki kurbağalardan (benim dışımda) durumu farkeden var mı?

Dün büyük şehirlerimizin meydanlarından yandaş TVlerde saat 24.00 verilen görüntülere baktım da...Sanki kalkışma varmış gibi silahlı polislerin, panzerlerin, barikatların fon olarak kullanıldığı alanlarda oradan oraya yürüyen insanlar.

Ne bir renk ne bir eğlence, ne ışık.

Sanırsın San Salvador'dan manzaralar.

Bir kaç TV hariç tümünde kutlamama (!) görüntüsünü vurgulayan yaklaşımlar.

TRT TV dersen...Dün gece neden Kuran okuma yarışması vermediler merak ediyorum...

Ve yuh olsun diyorum bu ülkeyi bu kadar karanlık, bu kadar umutsuz, her yönden bu kadar bölünmüş hale getirenlere...

Yuh olsun.

(Geçen yıl ki Reina olayından sonra bu yılda da Facebook'ta bu yazıyı paylaştım)..

İyi yıllar arkadaşlar.

Ne kadar iyi olunabilirse o kadar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Vize işlemlerinin açılmasına iyi haber diyorsanız şunu bilin, Washington'da mutlaka birileri kötü bir şeyler düşünüyordur. Noel ve yılbaşını birleştiren Washington şu aralar yavaş çalışıyor, ama ben neler yapıldığını nelere hazırlanıldığını duyuyorum.

Dediğim gibi bunu yarına kadar yazmayacağım.

Hiç olmazsa sizlerin kafası yılın şu ilk günü biraz rahat etsin.

(Serdar Turgur- HaberTürk Gazetesi Washington Temsilcisi)

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Her sene, bir önceki yıla göre geriye gitmekteyiz.

Aramızdaki kurbağalardan (benim dışımda) durumu farkeden var mı?

Dün büyük şehirlerimizin meydanlarından yandaş TVlerde saat 24.00 verilen görüntülere baktım da...Sanki kalkışma varmış gibi silahlı polislerin, panzerlerin, barikatların fon olarak kullanıldığı alanlarda oradan oraya yürüyen insanlar.

Ne bir renk ne bir eğlence, ne ışık.

Sanırsın San Salvador'dan manzaralar.

Bir kaç TV hariç tümünde kutlamama (!) görüntüsünü vurgulayan yaklaşımlar.

TRT TV dersen...Dün gece neden Kuran okuma yarışması vermediler merak ediyorum...

Ve yuh olsun diyorum bu ülkeyi bu kadar karanlık, bu kadar umutsuz, her yönden bu kadar bölünmüş hale getirenlere...

Yuh olsun.

(Geçen yıl ki Reina olayından sonra bu yılda da Facebook'ta bu yazıyı paylaştım)..

İyi yıllar arkadaşlar.

Ne kadar iyi olunabilirse o kadar...
    Abi bilimdir sanattır spordur matematiktir fiziktir yapamıyoruz işte.
    bunlari Avrupalılara bakalım. Biz dini bilgilerimizi verelim çocuklara yeter.
    Onlar yapsin biz alırız.biraz geç ve pahalı olur ama olsun.

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Desene o zaman adam olamayacağız!!

Dün CNN 'de Celal Şengör hocanın söyleyişi vardı..orada Atatürk'ten şöyle bir olayı nakletti:

Atatürk sık sık ''asri'' olmaktan bahsedermiş..bu konudan herhalde sıkılıyor olacak ki, sakallı bir hoca mecliste bir gün Atatürk'e ''paşa, paşa devamlı asri olmaktan bahsedersin, nedir bu asri olmak'' diye sormuş..

Atatürk ''adam olmak demektir, adam'' demiş..

Fazla söze gerek var mı?

Sevgili Epikurus'ta iletmemi istedi..tüm forum katılımcılarının yeni yılını kutlar..mutlu sağlıklı ve şanslı yıllar dileriz..

7.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku

Atletizm pistindeki ölçü yanlışlığını Copello fark etti

EŞYALARI ÇALINDI PİSTİ ÇİZEMEDİ

2009'da pisti çizmek için gelen IAAF sertifikalı Alman görevlinin, sahada çizim yapmak için getirdiği aletlerinin çalındığı ve bu yüzden bazı çizgileri çizemeden ülkesine döndüğü öğrenildi.

İki gün boyunca çalışan Alman yetkilinin, gece pistte bıraktığı aletlerinin hurda sanılarak alındığı ve eskiciye satıldığı belirlendi. Bunun üzerine Alman yetkili, bayrak değişim alanları da dahil bazı çizgileri çizmeden gitti. Sonradan çizilen çizgilerde de hata yapıldı.

http://www.sanalbasin.com/sakat-pist...-etti-21039189
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8. 2018 yılı, 2017'den çok daha sıkıntılı olacak. Pollyanna degilim. kimseyede tavsiye etmem.
    khk'larla yönetiliyoruz. demokrasi ve muhalefet var algısının sürdürülmesi için. 2 televizyon kanalı. fox ve halk tv'ye dokunulmuyor. meclis iktidar ve muhalefet'e seçilmiş kişiler için bankamatik görevini üstlendi. yasama, yargı, yürütme. görevini üstlenen her kurum ve çalışanları, herkes, herkes kendi can derdinde. işsiz kalmak, aç kalmak. konu komşuya, eşe dosta, hısım akrabaya rezil olmak. hapse düşmek. en büyük korkular olduğu için...neyse yaaa.! .... ben çalışırım, vergimi kaçırmadan veririm. ama tasarruf ettiğim miktarıda bu sistemde tutmam. /tutmadım..

Sayfa 696/1001 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •