Originally Posted by
powerpc
Elindeki dolarlarýný 7 den aþaðýya satanlar çok aðlýyacaklar. Benim satýþ yerim 7.20 olacak . Asýl bunu yazýn ofisinizin evinizin duvarlarýna , ki yanlýþlýkla 7 den önce satmayýn . Ben 7.20 de satsam bile üzüleceðimi düþünüyorum . Ekonomi hiç bu kadar laçkalaþmamýþtý . Para bitti , deniz bitti ...
Bu ülkede dolarýn 7 lira olacaðýný düþünüyorsan imkanýn varsa yurtdýþýnda yaþa derim.. Kurda yaþanan son 3 seneki yüzde 90 develeasyon her ne kadar teknoloji,tarým ve hayvancýlýkta dýþa baðýmlýlýk,özelleþecek kit kalmamasý, fed in faiz artýrým sürecinin bir bileþimi olsada son bir senede faizler 12 in üstünde dolarýn zorlandýðýný söylemek isterim..þu an nette 14-15 kemiksiz tl faizi alan yabancý fonlar için bu seviyeler dünyada en iyi faiz veren ülkelerden biri yapýyor bizi..ayrýca yüksek kur bence devlet politikasý..dünyada bir kur savaþlarý yaþanýyor..ülkede herþey kötü olsa borsanýn 60 milyarý yabancýnýn elinde(2000 civarý amerikan,Ýngiliz leþ kargalarý) onlar önden kaçar..DOLAR 7 LÝRA OLACAK DERKEN FAÝZÝ YABANA ATMAMAK LAZIM..15 BENCE ÞU AN YABANCI ÝÇN ÇOK ÝYÝ..YERLÝ ZATEN EZÝLMEYE MAHKUM
ADEL/TTRAK/ÇÝMSA/TOFAÞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRÝSA/ARÇELÝK/EREÐLÝ/TÜPRAÞ/FORD OTOSAN/SODA
Yer Ýmleri