Sayfa 17/63 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
Arama sonucu : 501 madde; 129 - 136 arası.

Konu: AKMGY Akmerkez GMYO

1. İnşaalah yaza kadar bana bir YAZLIk hediye edeceksin..büyük satışlar koyda görelim.Hanyayaı konyayı.1 Lot al sat ne yapmaya çalışıyorsun.Mevlam bana hep sabretmeyi öğretti.Ya da ver aşağılara ne alıcılar bekliyor seni.Ancak ben yazdıkça acaip sinirleniyorsun.Farkındayım.Selamlar.Y.T.D.

2. 24600 a kadar artık hiç yazmayacağım.20 Bin altına düşerse alıma devam.Y.T.D.

3. hisse dolarin dususune tepki veriyor 1 haftadir hepsi o . malum geliri dolar bazinda. dolar yukari giderse fiyat da toparlar.

4.  Alıntı Originally Posted by abbsgmz Yazıyı Oku
    hisse dolarin dususune tepki veriyor 1 haftadir hepsi o . malum geliri dolar bazinda. dolar yukari giderse fiyat da toparlar.
    Uzun süredir sabit kur uyguluyor son dönem için 3.30 du... 3.7 deki doların düşüşü etkilemez geliri..

Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir.

5. en son kap AKMGYO Fiyat değerlenmesine bakın fiyatı 35.000 diyor.Ancak piyasa 20 600 den alıp satıyor.Bu yıl bir patlama olacak ancak nasıl bir patlama olacak göreceğiz.Bedelsiz olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum.Y.T.D.

6. Akmerkez’deki 6 lüks restoran ve kafenin bazı bölümleri için yıkım kararı alındı-Hürriyet

Türkiye’nin en lüks alışveriş merkezlerinden İstanbul Etiler’deki Akmerkez AVM’de yıkım kararı alındı.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Beşiktaş Belediyesi’nin kararına göre 4 yıl önce yapılan plan değişikliğinde inşa edilen alanlar projeye aykırı bulundu. Yıkım kararı alınanlar arasında lüks restoran Papermoon, Vakko Patisserie, Starbucks da bulunuyor.

Haberin tam metni:

http://www.hurriyet.com.tr/akmerkezd...arari-40703602
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

7.  Alıntı Originally Posted by adestim Yazıyı Oku
    Akmerkez’deki 6 lüks restoran ve kafenin bazı bölümleri için yıkım kararı alındı-Hürriyet

Türkiye’nin en lüks alışveriş merkezlerinden İstanbul Etiler’deki Akmerkez AVM’de yıkım kararı alındı.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Beşiktaş Belediyesi’nin kararına göre 4 yıl önce yapılan plan değişikliğinde inşa edilen alanlar projeye aykırı bulundu. Yıkım kararı alınanlar arasında lüks restoran Papermoon, Vakko Patisserie, Starbucks da bulunuyor.

Haberin tam metni:

http://www.hurriyet.com.tr/akmerkezd...arari-40703602
    Ne oldu .Mal mı almaya çalışıyorsun kardeşim.Yüzde yüz olmadan buralardan mal satmak yok.VKFYO DA dediğim oldu mu?Y.T.D.

8. Akmgyo satmak isteyenler 20580 de 15000 bin lot alıcı kaldı.satmak isteyenler için fırsat.çünkü bu kadar alıcıyı bir kademede görmek oldukça zor.20600 de kalkmıyor.sadece 50 lot satıcı var.acaip bir oyun dönüyor.anlayanlara aşk olsun.bol kazançlar.y.t.d.

Sayfa 17/63 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •