Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 802/1014 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,409 - 6,416 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Benim aklıma şu iptal edilen metro ihaleleri takıldı.E ne olacak bu işler metro hatları tamamlanmayacak mı harç mı bitti yapımı paydos oldu ,biten ne kalan ne ,aklımda binbir soru düşünce, hey allahım evi de satamadık halbuki bombayda olsa çakardım 500 000 dolara istanbul ucuz ama gören yok ki.Gören de gelip gelip yazıp gidiyor, kardeşim bankadan az bişi dolar boz, gel al ucuz ucuz işte.Yok ille istiflenecek o dolarlar sonra gelip gelip istanbul bedava denecek ne diyeyim kardeşim artık denecek laf bulamıyorum))))))

2. he biz öyle düşünüyoz,Amerika demek tayt,paten,go-go girls...Allahım kudretinden sual olmaz

3.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku

Gayrimenkul adalet ister....

Gayrimenkul özgürlük ister....

Gayrimenkul güven ister....

Gayrimenkul huzur ister.....

Gayrimenkul garanti ister,

Gayrimenkul hukuk ister....

Bunların hiçbirisi şu an Türkiye'de yok...

O zaman gayrimenkulde para etmez...

O kadar....

Bunun alt kesimi yada üst kesimi başka bir kesmi filan da yoktur...
    Güvenin huzurun adaletin özgürlüğün olmadığı bir ülkede esasında nakit paranız güvende değildir.Eviniz yerinde durur ama paranız buhar olabilir.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

4. Adı üstünde '' gayrı menkul '' yani; taşınmaz! ...

Para; bir tuşa parmağa bakar ...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Adı üstünde '' gayrı menkul '' yani; taşınmaz! ...

Para; bir tuşa parmağa bakar ...
    Bu ülkede bankalarda parası batanlar bir daha alamayanlar oldu.Hatırladıklarım İhlas finans imar bankası..İhlas finansa insanların doluşup banka çalışanlarıya kavgasını gördüm ben..Devlet hala 100 bin tl üzerine garanti vermiyor.Varını yoğunu eve arsaya yatır demiyorum ancak tamamen nakitte beklemek hele ki sadece bir bankaya emanet etmek mantıklı değil.Ben 100 tl eksik veren bankamatik biliyorum.Bankaya bildirdim.Herhangi bir sorun yok dediler.Yüklü param vardı.Huzursuz oldum.Kısa süre sonra tamamını çektim.Tuşa basmaya fırsat bulamayabilirsin.Yastığının altında olmayan nakit para senin değildir.

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

6. '' Dolandırıcılar'' ile ; gm kıyaslaması şahane olmuş !

''Ülkede'' yatırımdan bahsediliyordu ....

Hangi ülke olduğuna yatırımcı karar verir .

Başka ülkeye gitmek istediğinde gm nü cebine koyamaz !

Tekrarlıyalım ...

MENKUL mü,

GAYRI MENKUL mü ?

HALEP ticaretin merkeziydi !!!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Yazilarima tepkiler olmus. Topluca cevap vermeye calisacagim.
    İdeolojik olarak iktidara karsi olanlar herseyi kotu gibi gostermeye calisiyor ama dunyanin ne durumda oldugunu ve nereye gittigini anladiklarini sanmiyorum.
    Hersey kotuyse ve hatta daha kotuye gidiyorsa, sizin gibi parlak egitimli beyinlerden faydalanmamiz icin burada sohbet sitelerinde vakit kaybetmeniz yerine gidip teknoloji gelistirmenizi ya da hayvancilik yapmanizi ya da tarim yapmanizi ya da kansere care bulmanizi salik veririm. Yok eger, burada felaket tellalligi yapacaksaniz, buna itiraz ediyorum. Bence hersey kotu degil, umitvarim.
    Turkiye'de az bucuk okumus kesimin genel begenmez tavri, ben bilirim, gerisi bilmez tavri, ust kesim/elitist bakis acisi giderek cok daha absurd bir hal aldi.
    Enflasyon dusuk cikiyor, tv dekiler aman durgunluk olacak diyor, buyume yuksek cikiyor, ama bu rakamlar gercek degil. Secim oluyor, sonuclar saibeli, borsa cikiyor, ama dolar bazinda ucuz, dolar dusuyor, ama sonra kriz olacak, adamlar kopru yapiyor, bunun parasini kim verecek, havaalani yapiyorlar, agac kesildi. Israile tepki koyuyor, basimiza dert almayalim, amerikada dava aciliyor, iste kriz cikacak. Yahu bir kere de bilemedik, yeterince okumamisiz, algimiz yetmiyor deyin arkadasim.
    Bunca insan salak da bir siz mi akillisiniz?
    Emlak cokecek de cokecek, 10 yildir ayni mezvu, cokmuyor iste, ancak fiyatlari dolar bazinda dusuyor, heryerde olabilecegi gibi.
    Hukuk guguk olmus diyor bir arkadas. Ben avukat savci hakim ya da hukuk profesoru degilim, olmus mu bilmiyorum, adliyede mahkemede isim yok. Karakola da gitmem. Guguktan kasit, hukuk yok ise, buyrun anayasa mahkemesi, AIHM vs gibi yollar mevcut. Oralarda hakkinizi arayin, burada moral bozmaya, algi yaratmaya calismanin kimseye faydasi yok.

Ama, biz pozisyon aldik, kriz cikartip ulkenin batmasi ve elimizdeki 3-30 kurus dovizin ucmasini umuyoruz, memleket batsin ki biz kisisel ikbal saglayalim diyorsaniz, en azindan bunu acik acik yazin ki, yanlis anlama olmasin.

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

Başka ülkeye gitmek istediğinde gm nü cebine koyamaz !

Tekrarlıyalım ...

MENKUL mü,

GAYRI MENKUL mü ?

HALEP ticaretin merkeziydi !!!
    Bizim kitabımızda evi barkı bırakıp başka ülkeye kaçmak yoktur..Sonuna kadar vuruşuruz biz.

Sayfa 802/1014 İlkİlk ... 302702752792800801802803804812852902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •