-
15 kat diyorsun... Hem de 1 yılda... Speklerinizin çapı yetiyor mu bu kadar artışa?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
%40 Comdo
%20 Erbosan
%20 ihgmy
%20 Doco
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
arkadaşlar yarışmaya tahmin alma bu sabah itibariyle sona erdi
cuma günü
haftalık yarışmaya bekleriz
bir halt olacağı yok.
-
alyag % 34
emkel % 33
gentas% 33
kusura bakmayın pc şimdi elime geçti
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
-

Originally Posted by
işçi74
alyag % 34
emkel % 33
gentas% 33
kusura bakmayın pc şimdi elime geçti

Originally Posted by
ayhan53
toplam 467 kişi
ancak aşağıda adları yazılı olanlar topiğe yazmamışlar buraya yazmazlarsa listeden silinecekler
o zaman 457 kişi yarışacak 1 yıl boyunca
camc43
dejawu26
Eko-Psike
enestezi
Halım harap 2
işçi74
JBSD34662
manyax
okanthegr
PALMİYE
var yaptım
geriye kalanlar
camc43
dejawu26
Eko-Psike
enestezi
Halım harap 2
JBSD34662
manyax
okanthegr
PALMİYE
lütfen linke yazdığınız tahminleri buraya topiğede yazın
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
güven06
Beyaz 83, kront 20 kere dayanıyorsa, link 15 lerdeyse, logo 60 lardaysa, 2000 e yakın personel, tüm süreçlerde yer alan %100milli, savunma sanayinde; yazılım ve bulut teknolojisinde lider kurumlardan biri olan karelin sayfasına bir girin bakalım: şirketin piyasa değeri bir yıllık cirosu kadar bile değil....crdfa yılda muadil diğer şirketlere göre kiyaslayin bakalım kar ve piyasa oranlarını kıyasladığımızda en az %50 daha ucuz olduğunu görürsünüz...skbank: beklentileri itibariyle bir yıldız.... artik çok gitmemiş fiyat anlamında doymamış ucuz kalmış şirketler gidecektir.....yatırım tavsiyesi asla değildir...
karel 2. 50 iken almıştım oyuncularına brüt işlem kuralı gelince en dipten satıp anele aldım , kareli satmadan önce görmesi gerektiğini düşündüğüm fiyat 7 tl idi 6 üxerinde satarım düşüncesindeydim olmadı , mukayese yaparken beyazı örnek verirseniz olmaz, o zaten 3 tl etmez , bu mantık yanlış , bende anele için sürdülebilirliliğini piyasaya kanıtlarsa ve piyasada inanırsa sizin gibi uçmuyor gerçekten olabileceğini düşünüyorum 15 tl bir bakın isterseniz bu yıl sermayesi kadar kar getirme ihtimali kuvvetli ihtimal tek sıkıntımız 2018 ve sonrası için yeterince işimiz yok şimdilik...YTD
-
Brisa 20 yeni fabrikanın bilançoya etkisi ereğli 40 alınan yeni işlerin yüksek bilanço beklensi. gerel 40 tesla ve diğer iş bağlantıları
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri