Grafikler için eline emeğine sağlık sn T/A.
Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Sayin T/A. Yarin sizin mardine biraz destek atacam. Elimde olmadigi halde gicik oldum herife. Yok oyle belese hisseyi oldugu yerde tutmak.
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece gördüğümü söylüyorum. Eksiğim ve hatalı olduğum kısmı hatırlatın lütfen. Başkasının aklıyla yola çıkan yolda kalır.
MRDIN 4.30 civarı benim mal topladığım yerler... Her gün destek atıyorum ve hisse yapıcı ne olduğunu çözmeye çalışıyor. Destekler sayesinde elimde bayağı bayağı bir hisse oluştu. Benden bu kadar olsun artık, şimdi sıra spek beyde...
Bu nedenle buralar şimdilik destek olarak çalışıyor. Ben aldıkça yükseltmek istemiyorlar. Çünkü beni de taşımak istemiyorlar. Toplu halde duran bir mal her zaman potansiyel tehlike oluyor. Oysa ben bu malları öyle hemen %3-5 kârla satmak için almadım. Ben gerçek mana da temettüsü için aldım. Ortada fiyatsal olarak büyük bir yanlış var. Er ya da geç bu yanlış düzelecektir. Düzelene kadar temettüsü bana yeterlidir. Düzelince zaten fiyatlar hak ettiği yerde olacak, istersem oradan bir kısmını satabilirim ama şimdi değil!!!
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri