Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7446 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by hendese Yazıyı Oku
    emeginiz için teşekkur ederim.sadece yardımcı olmak istedim...
    Ben teşekkür ederim efenim..

Eleştiriye, yardıma her zaman açığız...

Zaten soruyu soran arkadaş da (dar zamana sıkıştırdığım) çalışmamı ne okudu, ne de bir geri dönüş yaptı...

Olsun.. Belki okuyup fikir edinen, birşeyler öğrenen başkaları olmuştur.. ( Ben bile bir şeyler öğrendiğime göre. )

2.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku

Zaten soruyu soran arkadaş da (dar zamana sıkıştırdığım) çalışmamı ne okudu, ne de bir geri dönüş yaptı...

Olsun.. Belki okuyup fikir edinen, birşeyler öğrenen başkaları olmuştur.. ( Ben bile bir şeyler öğrendiğime göre. )
    Emin olun bu tip çalışmalar (yazılar) her zaman okunur ve yatırımcılar bu gibi bilgi ve çalışmalardan faydalanır .

Bu arada bende emeginiz için teşşekür ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku

Sn.Delikan,

Yazdıklarınızın tamamını okudum, son üç-dört gündür iş için şehir dışındaydım, foruma giremedim. Malum özel sektörde çalıştığımızdan iş çıkınca mesai saatine bakmıyorlar. Biraz önce eve geldim. Zaman darlığınıza rağmen bu kadar detaya girmeniz beni mahcup etti, teşekkür ederim. Dünya küçük, kısmet olurda birgün yüz yüze tanışmak nasip olursa, özür mahiyetinde yemek ısmarlarım size

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Pardayan Yazıyı Oku
    Sn.Delikan,

Yazdıklarınızın tamamını okudum,
    Sayın Pardayan,

Ben de sizin yazdıklarınızın tamamını okudum. Öncelikle şunu belirteyim, eğer gönlünüzden bir yemek ısmarlamak geçtiyse, lütfen onu gerçek bir garibana ısmarlayın... Karnını doyurun bir kereliğine de olsa.. Sevabının yarısı benim, yarısı sizin olsun...

Faiz meselesine gelince de bu iş çok çetrefelli.. Ne yazık ki; yediğimiz ekmekte bile faiz var belki de.. Fırıncı belki de krediyle çeviriyor dükkanı.. Belki buğdayı yetiştiren çiftçi tefeciden aldığı parayla tohum alıp buğday ekti.. Belki mazotu kredi kartıyla aldı... Bilemiyoruz... Faiz bu dünya siteminde (istemesek bile), damarlarımızdaki kanımıza bile işlemiş durumda...

Hassasiyetinizi anlıyorum... Ama yapabileceğimiz fazla bir şey yok... Sadece yapabildiklerimizi yapmaya çalışıyoruz o kadar..

İnancınıza da saygılıyım... Mesela ben de, kendimi bildim bileli haram hayvanın (Türkçe) adını dahi ağzıma almadım... Yurt dışı seyahatlerimde bu yüzden çok aç kaldığım olmuştur. Ama biliyorum ki; (bilmeden bile olsa) bu hayvanın ürünlerini yiyoruz.. Belki de kendi ülkemizde... Kimbilir..

Yazdıklarımla birilerine faydam olduysa ne mutlu bana... Zararım olduysa, Allah affetsin..

Saygılarımla..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •